Kaufland: Ce Ofera GRATIS Doar Astazi Clientilor din Romania

Kaufland Ofera GRATIS Astazi Clientilor Romania

Kaufland ii surprinde pe clientii din toata Romania astazi cu un anunt oficial extrem de interesant care le aduce in atentie faptul ca aceasta este ultima zi in care ei mai pot beneficia in toate magazinele de o promotie care este in derulare de cateva zile.

Kaufland a decis ca de acum cateva zile sa dea startul unei promotii speciale in cadrul careia le ofera romanilor posibilitatea de a primi reduceri pentru produse care vin de la producatori romani.

Kaufland a creat o categorie speciala de produse pe care le vinde in magazinele sale, aceasta avand denumirea “Vreau din Romania”, iar cei care intra in pagina dedicata din website-ul sau pot descoperi o reducere de 30% pentru unul dintre aceste produse. Decizia celor de la Kaufland de a oferi reduceri de acest gen pentru produsele care fac parte din aceasta categorie are la baza dorinta lantului de hypermarket-uri de a aduce produsele in atentia cat mai multor oameni.

Kaufland da de inteles ca este dornica sa sustina producatorii din Romania prin promovarea produselor lor in cadrul magazinelor sale din toata tara, astfel ca avem ocazia de a descoperi si produse despre a caror existenta e posibil sa nu fi stiut pana acum. Produsele acestea vin direct de la producatori romani, ceva ce desigur ca foarte multi clienti vor aprecia, mai ales ca in ultimul an de zile a fost pus un tot mai mare accent pe produsele din tara noastra.

Kaufland spune ca mai desfasoara promotia aceasta speciala doar pana in cursul acestei zile, astfel ca daca sunteti interesati de ea, atunci mai aveti doar cateva ore la dispozitie pentru a profita de tot ceea ce ne ofera lantul de hypermarket-uri.

Dupa finalizarea campaniei, clientii care au decis sa participe la ea vor primi in aplicatia companiei un voucher cu reducere de 30% pentru un produs care face parte din aceasta campanie, dar e nevoie sa aveti si Kaufland Card.

Kaufland mai are si alte promotii foarte interesante in derulare in momentul de fata, as aca trebuie doar sa fim atenti la ceea ce este disponibil pe website-ul sau, si sa alegem promotiile la care dorim sa participam cu adevarat.