WhatsApp: Schimbarea MAJORA cu Impact pe Miliarde dintre Utilizatori

WhatsApp Schimbarea MAJORA Impact Miliarde Utilizatori

WhatsApp a decis intr-un final sa faca o schimbare radicala pentru miliardele sai de utilizatori din intreaga lume, una despre care ar trebui sa stie toata lumea, iar asta pentru ca vom avea in sfarsit posibilitatea de a sterge mesajele din grupurile de conversatii, daca suntem administratori.

WhatsApp a rezistat pentru o perioada foarte lunga de timp inainte sa implementeze si aceasta functionalitate pentru cei care-I folosesc aplicatia, insa iata ca intr-un final s-a luat decizia de a ni se oferi inclusiv asa ceva.

WhatsApp nu le permite in momentul de fata administratorilor de grupuri sa stearga mesajele altor persoane dintr-un grup de conversatii, dar imaginea de mai jos este o dovada a faptului ca aceasta noua functionalitate va fi oferita la un moment dat. Dupa cum se poate vedea si in imaginea de mai jos, nu este vorba despre o functie speciala care va fi integrata exclusiv cu sectiunea “Comunitati”, ci va fi ceva oferit global in grupurile de conversatii.

WhatsApp avea nevoie de o asemenea functionalitate de foarte multa vreme, iar asta din cauza faptului ca informatiile false sunt distribuite la scara larga prin intermediul platformei de mesagerie, iar acest sistem are menirea de a mai filtra o buna parte dintre ele. Separat de asta, administratorii de grupuri vor putea de acum sa mai si “curete” grupurile de persoanele care trimit mesaje inutile, deranjante, asa ca ideea in sine este una extrem de buna.

WhatsApp nu a explicat vreodata de ce evita sa le ofere utilizatorilor platformei sale functii de acest gen, din moment ce ele sunt atat de necesare intr-o perioada in care lumea vorbeste tot mai mult prin intermediul platformelor de mesagerie.

In ciuda acestui lucru, iata ca totusi s-a luat decizia de a ni se oferi mai mult pe partea de moderare a grupurilor, insa desigur ca e important si ca administratorii sa nu inceapa sa abuzeze de aceasta noua putere pe care o vor avea.

WhatsApp mai pregateste si multe alte schimbari foarte importante pentru telefoanele utilizatorilor care sunt activi in platforma, unele dintre ele fiind in plin proces de dezvoltare chiar si de 1 an de zile, asa ca ramane de vazut ce vom primi.