WhatsApp: URIASA Schimbare ce va fi Adusa Direct din Facebook Messenger

WhatsApp URIASA Schimbare Adusa Direct Facebook Messenger

WhatsApp va avea o uriasa schimbare implementata de catre compania Facebook, ea fiind confirmata in mod oficial pentru Facebook Messenger chiar de catre CEO-ul companiei Meta, Mark Zuckerberg, si este una dintre cele mai asteptate de catre utilizatori.

WhatsApp va implementa la un moment dat o functie care ne va permite sa vedem cand cineva a facut o captura de ecran cu tot ceea ce am discutat intr-una dintre conversatiile pe care le purtam cu diverse persoane.

WhatsApp are ceruta aceasta functionalitate de ani, si ani, de zile de catre utilizatori, iar desi cei de la Facebook au rezistat “eroic” pana in momentul de fata in ceea ce priveste implementarea unei asemenea functionalitati, o vor face sigur. Facebook Messenger a avut implementate schimbari foarte importante inainte ca ele sa ajunga in WhatsApp, iar aceasta este una dintre cele care va ajunge mai mult ca sigur si in aceasta platforma.

WhatsApp a preluat aceste tipuri de modificari importante la cateva luni, sau chiar un an de zile, distanta de Facebook Messenger, astfel ca e bine sa ne pregatim pentru o perioada destul de lunga de asteptare. Facebook Messenger are aceasta schimbare majora dezvaluita de catre Mark Zuckerberg impreuna cu noutati majore legate de imbunatatirea sistemului de criptare a conversatiilor pe care le purtam in viata de zi, cu zi, cu oricare persoane.

WhatsApp are in lucru extrem de multe modificari in momentul de fata, astfel ca nu este exclus sa mai existe o perioada de asteptare pana in momentul in care aceasta modificare majora va fi integrata pentru noi toti.

Facebook Messenger va trece printr-o perioada de testare publica in care aceasta functie va fi folosita de catre foarte multa lume, iar abia apoi se va vedea daca e utila implementarea ei in alte platforme.

WhatsApp va lansa anul acesta multe alte modificari importante pentru utilizatorii din intreaga lume, doua dintre ele fiind posibilitatea de a ne folosi conturile pe mai multe dispozitive simultan, dar si transferul conversatiilor in alte terminale.