Kaufland: Anuntul Oficial, ce Ofera GRATUIT Romanilor Vaccinati

Kaufland Anuntul Oficial GRATUIT Romanilor Vaccinati

Kaufland ia milioane din romani complet prin surprindere cu ceea ce a decus sa ofere gratuit exclusiv pentru persoanele vaccinate, sau care intentioneaza sa se vaccineze, iar de aici mai mult ca sigur vor aparea si destule discutii. Kaufland a anuntat in mod oficial faptul ca a pregatit premii in valoare de 2.5 milioane de LEI pentru romanii care s-au vaccinat, sau care vor sa se vaccinze, iar aici vorbim despre bani care sunt oferiti gratuit pentru romanii norocosi.

Kaufland a pregatit un premiu in valoare de 500.000 de LEI, unul de 250.000 de LEI, si unul de 100.000 de LEI pentru trei romani norocosi, vaccinati, care vor primi acesti bani in mod direct de la lantul de hypermarket-uri din Romania. Inca 1700 de romani norocosi vor primi vouchere Kaufland in valoare de 1000 de LEI pentru a-si face cumparaturile din oricare dintre magazinele sale, deci merita sa va uitati cu atentie la promotia actuala.

Kaufland: Anuntul Oficial, ce Ofera GRATUIT Romanilor Vaccinati

Kaufland Anuntul Oficial GRATUIT Romanilor Vaccinati protejare

Kaufland le ofera oricaror romani posibilitatea de a se inscrie in aceasta promotie speciala care este deschisa doar pana la jumatatea lunii martie, dar daca aveti un Kaufland Card, atunci sansele de castig se dubleaza, deci e bine sa stiti acest lucru. Pentru a fi inscrisi in concursul celor de la Kaufland trebuie sa faceti cumparaturi de minim 100 de LEI in oricare dintre magazinele sale, si sa va inscrieti bonul de cumparaturi pentru a participa la promotia actuala.

Kaufland spune ca fiecare bon inscris reprezinta o sansa pentru a castiga premiile pe care le ofera gratuit, iar avand in vedere ca este vorba despre sume foarte mari de bani, merita sa aveti in vedere tot ceea ce este oferit pentru noi acum. In momentul de fata Kaufland este singurul lant de hypermarket-uri care are o promotie de acest gen pentru romanii vaccinati, sau care intentioneaza sa se vaccineze, si mai mult ca sigur vor fi multe controverse in jurul ei.

Kaufland are pe website-ul sau mai multe detalii cu privire la aceasta campanie speciala pe care o desfasoara, asa ca e bine sa va uitati cu mare atentie la ceea ce este oferit pentru romani pentru a sti si cum puteti avea sansa de a castiga unul dintre premiile foarte importante.