Netflix: 15 NOI Filme si Seriale LANSATE in Romania in Ianuarie

Netflix 15 NOI Filme Seriale LANSATE Romania Ianuarie

Netflix a anuntat in mod oficial lansarea a inca 15 filme si seriale pentru romanii din toata tara, toti cei care au acces la platforma putandu-se bucura de aceste titluri noi chiar din acest moment. Netflix continua sa isi surprinda in mod pozitiv abonatii cu titluri care au menirea de a imbunatati experienta de utilizare a platformei de streaming video la cerere, iar in baza mesajului de mai jos avem cu siguranta ceea ce sa vedem in cursul acestui weekend, si nu numai.

Netflix ne spune ca saptamana aceasta au fost lansate in platforma sa Three Songs for Benazir, sezonul 2 al Ada Twist Scientist, Neymar: The Perfect Chaos, sezonul 4 al The Sinner: Percy. Sezonul al 3 al Snowpiercer este deasemenea disponibil, dar cu episoade oferite saptamanal, Chose si Framed! A Sicilian Murder Mystery fiind deasemenea disponibile, toate acestea putand fi accesate din Romania chiar acum, cu mentiunea privind Snowpiercer.

Netflix: 15 NOI Filme si Seriale LANSATE in Romania in Ianuarie

Netflix a lansat deasemenea si Angry Birds: Summer Madness, Feria: The Darkest Light, Getting Curious With Jonathan Van Ness, Home Team, In from the Cold, sau The Orbital Children. Seria de filme si seriale care au fost lansate in cadrul Netflix saptamana aceasta se incheie cu The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window, dar si cu Charlie’s Angels, astfel ca exista 15 creatii noi de care ne putem bucura pentru putin binging.

Netflix spune deasemenea ca sezonul 2 al Dark Desire va fi lansat in februarie impreuna cu Though my Window, partea a 4-a a Disenchantment, Jeen-Yuhs: A Kanye Trilogy si sezonul 2 al Space Force. Per total, vorbim despre multe titluri interesante care sunt pregatite de lansare de catre cei de la Netflix pentru perioada urmatoare, insa aceasta este doar o parte din tot ceea ce a fost gandit de catre compania americana pentru a fi oferit in Romania, sau la nivel global.

Netflix mai are in pregatire si alte lansari importante, insa trebuie sa avem rabdare pentru ca toate sa fie puse in distributie pentru noi, desigur pe masura ce vor fi 100% pregatite pentru asta.