WhatsApp: Mesajul OFICIAL pentru Miliarde de Utilizatori cu iPhone si Android

WhatsApp transmite un foarte important mesaj oficial pentru miliardele de abonati din intreaga lume, platforma de mesagerie aducandu-le in atentie oamenilor ceva ce foarte multi dintre ei ar trebui sa stie, si pe care ar trebui sa puna mare pret. WhatsApp incepe sa promoveze mult mai intens faptul ca aplicatia pentru iPhone si Android ofera criptare totala pentru mesajele pe care le trimitem, sau le primim, prin platforma, iar SUA e locatia in care se face totul.

WhatsApp incearca sa convinga mai multi americani sa foloseasca aplicatia de mesagerie, iar unul dintre elementele cheie in campania de promovare pentru ea este criptarea totala pentru conversatiile pe care le fac oamenii de pe iPhone si Android. Avand in vedere ca iMessage ofera deja acest lucru de cativa ani de zile, iar WhatsApp a ramas cu mult in urma altor platforme din acest punct de vedere, dar si ca a fost implicata in multe scandaluri, e nevoie de promovarea sistemului.

WhatsApp: Mesajul OFICIAL pentru Miliarde de Utilizatori cu iPhone si Android

WhatsApp a ales sa promoveze criptarea conversatiilor cu o reclama care prezinta un postas care livreaza scrisori si colete care au fost deschise in prealabil, spunandu-le oamenilor ca mesajele pe care le trimit prin alte platforme pot fi citite de catre oricine. Realitatea este ca da, mesajele SMS pot fi interceptate cu usurinta, la fel ca si mesajele WhatsApp in trecut, dar acum compania sustine ca nu mai este posibil acest lucru multumita criptarii totale facute pentru transferul de date.

WhatsApp promite sa ofere protetie totala pentru mesajele pe care le trimitem, sau primim, asa cum ofera Apple, Telegram, Signal, si alte cateva platforme, chiar daca au existat destule scandaluri cu privire la interceptarea mesajelor trimise prin aceasta platforma. De fiecare data cei de la WhatsApp au decis sa intervina in fata acestor acuzatii si sa le spuna oamenilor ca de fapt mesajele nu pot fi interceptate, insa desigur ca fiecare crede ce vrea, in final.

WhatsApp mai are multe de facut pana in momentul in care va reusi sa convinga multa lume de faptul ca ofera intr-adevar criptare totala pentru conversatiile utilizatorilor sai, asa ca ramane de vazut cata lume va fi convinsa cu reclame de acest gen.