Politia Romana: Mesajul pentru Romani cu Privire la VIolenta din Scoli

Politia Romana Mesajul Romani Privire VIolenta Scoli

Politia Romana le transmite un mesaj extrem de important romanilor din toata tara, iar asta pentru ca ii atentioneaza cu privire la o problema extrem de serioasa, violenta din scoli, iar mai jos aveti ceea ce spun autoritatile in momentul de fata.

“30 ianuarie – Ziua Internaţională pentru Nonviolenţă în Școală

Colegii noștri de la Neamț au făcut o treabă bună, venind cu acest material și un mesaj inedit de la un luptător al Serviciului pentru Acțiuni Speciale cu dedicație pentru tinerii noștri.

„Dragi elevi,

Să știți că și eu am fost copil și am trăit pe propria piele situațiile tensionate din curtea școlii sau din fața blocului. Chiar dacă vremurile s-au schimbat, sunt convins că trăirile mele sunt aceleași cu ale voastre.

De mic, am ales să trec pragul unei săli de sport, în cazul meu arte marțiale, și am înțeles după mulți ani de practicare a acestui sport, că nu doar corpul a devenit mai puternic, ci și mintea a devenit mai sănătoasă.

Aflat în mijlocul unui conflict, am ales să nu rănesc prin gesturi sau cuvinte, ci să îmi pun forța în slujba binelui. Un pumn sau o vorbă jignitoare nu te vor face să te simți mai puternic.”

„Nonviolența este arma celor puternici”

Fiți puternici!”