WhatsApp: AVERTISMENT Extrem de Serios pentru Utilizatorii cu Telefoane Android

WhatsApp AVERTISMENT Extrem Serios Utilizatorii Telefoane Android

WhatsApp  este iar in centrul unui avertisment extrem de serios care ii vizeaza pe utilizatorii de telefoane Android din intreaga lume, iar asta pentru ca vorbim despre o problema care nu trebuie ignorata. Din pacate, aplicatia WhatsApp nu ofera pentru toata lumea chiar toate functiile pe care oamenii le-ar dori, iar in cazul Android exista si diverse metode prin care putem completa functionalitatea cu functii care pot fi adaugate prin aplicatii din Google Play Store.

WhatsApp nu ne ofera, de exemplu, posibilitatea de a recupera mesajele care au fost sterse de catre persoanele care ni le-au trimis, insa exista aplicatii in Google Play Store care permit sa ofere aceasta functionalitate. Una dintre aceste aplicatii pe care le putem instala in telefoanele Android se numeste WAMR, ea promitand sa recupereze mesajele trimise prin WhatsApp si sterse de catre interlocutori inainte ca noi sa le vedem, dar ea este foarte periculoasa.

WhatsApp: AVERTISMENT Extrem de Serios pentru Utilizatorii cu Telefoane Android

WhatsApp AVERTISMENT Extrem Serios Utilizatorii Telefoane Android recuperare

WhatsApp nu are implementata aceasta functionalitate pentru ca intregul sistem de stergere este gandit intr-un asemenea mod incat mesajele sa dispara efectiv din telefoanele noastre cand vrea interlocutorul. Aplicatia WAMR, dar si altele asemenea, intercepteaza notificarile acestor mesaje care vin prin WhatsApp, iar mai apoi ne permite sa le citim, daca au fost sterse, iar separat mai cere permisiuni si pentru acces la diverse alte informatii din telefoanele noastre.

WhatsApp le recomanda tuturor utilizatorilor sa evite cu desavarsire aplicatiile de acest gen pentru ca pot fi periculoase, dar acelasi lucru il fac si expertii in securitate informatica, in special pentru utilizatorii Android. Oferirea de permisiuni catre aplicatii necunoscute poate fi o problema extrem de serioasa pentru utilizatorii WhatsApp, iar asta pentru ca in majoritatea cazurilor aceste aplicatii fura date, si nu numai, fara ca noi sa stim ce se intampla, deci e bine sa le evitam, chiar daca ofera functii pe care le dorim.

WhatsApp nu va implementa vreodata o functie care sa ne permita sa recuperam mesajele care au fost sterse de alte persoane, iar asta pentru ca totul e contrar sistemului oferit pentru platforma, deci nu va faceti sperante desarte.