DACIA Logan: Schimbarea RADICALA Anuntata Oficial de catre Renault

DACIA Logan Schimbarea RADICALA Anuntata Oficial Renault

DACIA Logan, iconica masina romaneasca al carui succes ramane ridicat in tara noastra, este in centrul unei schimbari radicale pe care Renault a anuntat-o in mod oficial pentru intreaga lume zilele acestea. V-am spus deja despre faptul ca grupul Renault regandeste masinile pe care le vinde in intreaga lume, iar asta inseamna ca se va pune accent mai mare pe calitate si experienta clientilor decat pe pretul redus pe care ar trebui sa il aiba masinile.

DACIA Logan este una dintre masinile care va fi afectata de aceasta schimbare majora de strategie pe care Renaul si-a propus-o, iar asta pentru ca nici macar in cazul sau nu se va pune accent mai mare pe pretul mic. Acum, DACIA Logan este gandita ca o masina care sa fie cat se poate de ieftina, chiar daca asta inseamna ca are destule lipsuri din multe puncte de vedere, dar Renault vrea sa schimbe aceasta strategie de succes, iar masinile ar putea sa se scumpeasca.

DACIA Logan: Schimbarea RADICALA Anuntata Oficial de catre Renault

DACIA Logan este vanduta in momentul de fata in putine tari din UE, iar intr-una dintre ele a fost deja modificata strategia cu privire la disponibilitatea modelelor in gama companiei romanesti. In Spania clientii care sunt dornici sa cumpere DACIA Logan nu mai au acum optiunea de a achizitiona versiunea Essential, ci doar versiunea Comfort, care are preturi ce incep de la peste 14.000 de euro, dar desigur ca in ele sunt incluse si foarte multe beneficii pentru clienti.

DACIA Logan are succes in Romania pentru ca este o masina foarte ieftina, iar in alte tari sunt multi clienti care o aleg din exact acelasi punct de vedere, dar daca modelele se vor scumpi, e posibil ca lucrurile sa stea cu mult diferit. In Spania, de exemplu, doar versiunea Comfort mai este vanduta, cea Acces, din Romania, dar si cea Essential, nefiind oferite, asa ca e bine sa ne pregatim pentru schimbari similare si in cazul tarii noastre in cursul urmatorilor ani.

DACIA Logan vanduta in Romania la preturi de pornire de peste 10.000 de euro ar putea fi ignorata de catre foarte multa lume, insa ramane de vazut ce va decide sa faca producatorul roman, sub coordonarea Renault.