LIDL Romania: Vestile Excelente, ce Ofera Gratuit Clientilor Romani

LIDL Romania Vestile Excelente Ofera Gratuit Clientilor Romani

LIDL Romania incepe saptamana cu vesti excelente pentru clientii din toata tara, iar asta pentru ca a anuntat in mod oficial o decizie foarte importanta, romanilor fiindu-le ofrit de astazi noi promotii speciale pentru cupoanele de reduceri pe care le au in aplicatia lantului. Cei de la LIDL Romania si-au actualizat restul ofertelor pentru clientii din toata Romania, iar daca tot au facut acest lucru, au decis sa faca o actualizare si pentru ofertele speciale pe care le au prin aplicatia LIDL Plus.

LIDL Romania ofera aceste oferte speciale exclusiv pentru clientii care au aplicatia sa, dar si un card special pentru ea, deci nu veti putea profita de ele in alte conditii, si e important sa nu uitati aceste lucru pentru a nu ajunge in situatia in care sa mergeti fara rost in magazine. Primele promotii despre care cei de la LIDL Romania vorbesc sunt cele disponibile prin cupoanele din sectiunea speciala a aplicatiei, acestea trebuind activate inainte de a merge in magazinele din toata tara.

LIDL Romania: Vestile Excelente, ce Ofera Gratuit Clientilor Romani

LIDL Romania vorbeste deasemenea si de alte promotii speciale care sunt disponibile doar daca facem cumparaturi de anumite valouri, iar atunci cand atingem acele praguri, lantul de supermarket-uri ne va oferi cupoane pentru a primi gratuit diverse produse. Puteti vedea mai jos care este varietatea de produse pe care LIDL Romania ne-o ofera in mod gratuit, clientii cu adevarat fideli fiind cei care pot beneficia de aceasta promotie speciala.

LIDL Romania are de foarte multa vreme promotii de acest gen pentru clientii sai din toata Romania, iar de-a lungul timpului probabil ca multa lume a profitat de situatie pentru a cumpara orice si-a dorit, si a beneficia de gratuitat. Desigur ca nu se ofera gratuitati foarte mari pentru clientii din toata Romania in baza cumparaturilor facute, dar asta nu e tocmai o foarte mare surpriza, pentru ca asa lucreaza in mod obisnuit lantul de supermarket-uri.

LIDL Romania mai are si alte promotii interesante pentru clientii sai din toata Romania, air daca sunteti cu adevarat interesati de ele, atunci le puteti vedea in aplicatia sa, ori direct in cadrul website-ului pe care-l are.