WhatsApp: Explicatia Schimbarilor SECRETE pentru iPhone si Android

WhatsApp Explicatia Schimbarilor SECRETE iPhone Android

WhatsApp continua sa-i surprinda pe miliardele de utilizatori din intreaga lume cu ceea ce ne pregateste in secret pentru telefoanele iPhone si Android, iar o noua dezvaluire ne arata cat de mult se va schimba aplicatia in viitorul nu foarte indepartat. V-am spus deja ca WhatsApp lucreaza la o noua functionalitate care urmeaza sa ne permita sa grupam grupurile de conversatii in comunitati, care vor putea fi controlate mai usor de catre administratori.

WhatsApp lucreaza de ceva vreme fara oprire la implementarea acesti schimbari majore pentru toti cei care folosesc aplicatia pentru iPhone si Android, iar mai jos putem vedea cum s-a schimbat modul de prezentare al acestei schimbari majore. Cei de la WhatsApp au inteles ca trebuie sa aiba si o notificare prin care dezvaluie felul in care schimbarile vor fi disponibile pentru utilizatori din toata lumea, mai ales ca modificarea va schimba felul in care folosim grupurile.

WhatsApp: Explicatia Schimbarilor SECRETE pentru iPhone si Android

WhatsApp Explicatia Schimbarilor SECRETE iPhone Android detali icomunitati
Explicatii privind schimbarile secrete ale comunitatilor implementate in WhatsApp.

WhatsApp avea nevoie de o regandire a modului in care sunt utilizabile grupurile de conversatii de catre oameni, iar asta pentru ca in ultima vreme ele au devenit o sursa de distribuire a foarte multor informatii false, si nu doar atat. Multumita implementarii comunitatilor, WhatsApp le va oferi administratorilor mai mult control asupra informatiilor care sunt distribuite prin aceste grupuri, dar totul va veni la pachet si cu functii standard pentru control in grupurile normale.

WhatsApp va permite deasemenea trimiterea de notificari globale pentru grupurile de conversatii din care fac parte oamenii, astfel ca administratorii vor avea la dispozitie noi metode de a comunica cu oamenii care fac parte din grupurile lor. Desigur ca totul va fi prezentat in mod oficial de catre cei de la WhatsApp prin mesaje precum cel de mai sus, iar asta pentru ca oamenii sa stie exact ceea ce urmeaza sa primeasca in cadrul aplicatiei.

WhatsApp mai pregateste si alte modificari importante pentru utilizatorii din intreaga lume, insa din pacate ele sunt in continuare destul de departe de a fi implementate pentru noi, asa ca trebuie sa mai avem rabdare.