Formula 1: Decizia OFICIALA cu Schimbarile Importante pentru Grand Prix-uri

Formula 1 Decizia OFICIALA Schimbarile Importante Grand Prix

Formula 1 incepe in 2022 cu schimbari majore pentru fanii din intreaga lume, iar asta pentru ca vorbim despre o serie de noutati extrem de importante cu care foarte multa lume va trebui sa se obisnuiasca, pentru ca ele vor ramane in viitorul apropiat. Mai exact, Formula 1 va avea un program diferit incepand cu anul 2022, iar asta pentru ca vinerea pregatirile vor incepe ceva mai tarziu decat de obicei incepand cu acest sezon nou.

Formula 1 va avea marele premii de Grand Prix derulate in doar trei zile, in loc de 4, aceasta fiind una dintre cele mai importante modificari pe care cei de la FIA le-au decis in ceea ce priveste desfasurarea curselor. Schimbare aceasta va elimina complet orice fel de actiuni care pana acum aveau loc si joia, deci soferii din Formula 1 vor avea mai mult timp la dispozitie pentru a se pregati asa cum se cuvine pentru cursele pe care le vor face.

Formula 1 va avea conferintele de presa dinaintea unui premiu de Grand Prix organizate in diminetile zilelor de vineri, iar tot atunci vor incepe si pregatirile echipelor pentru cursele in care urmeaza sa concureze. Chiar si cand vine vorba despre sesiunile de interviuri cu pilotii, sau membrii echipelor din Formula 1, vor exista modificari, astfel ca ele vor avea o durata maxima de doar 2 ore, mai compacta decat pana in momentul de fata.

Formula 1 Decizia OFICIALA Schimbarile Importante Grand Prix calendar curse 2022
Calendarul curselor de Grand Prix ale Formula 1 pentru anul 2022.

“Sezonul acesta a fost incredibil până acum, cu bătălii grozave pe pistă, audiențe numeroase și fani care se întorc la curse după impactul pandemiei. Așteptăm cu nerăbdare să primim mai mulți fani înapoi sezonul viitor și sperăm că 2022 se va simți mai normal decât viața pe care am trăit-o cu toții în ultimii doi ani.”

Formula 1 va deveni si mult mai transparenta cu introducerea unor sesiuni speciale in care membrii echipelor vor prezenta eventualele schimbari facute pe partea tehnica a masinilor, totu lpentru a le spune mai multe fanilor despre monoposturi. Separat de aceste modificari,s e pare ca nu vor mai exista atelele pentru cursele de Formula 1, deci programul pe care multi il cunosc ar trebui sa ramana intr-o foarte mare masura neschimbat.

Formula 1 trece prin schimbari pentru ca fanii sa aiba parte de noutati si sa ramana conectati la cursele de Grand Prix care au loc in fiecare an, asa ca ramane de vazut daca lumea va fi, sau nu, interesata de ceea ce a fost anuntat.