DACIA Duster 2022: Hotararea Oficiala a DACIA pentru Noul Model de SUV

DACIA Duster 2022 Hotararea Oficiala DACIA Noul Model SUV

DACIA Duster 2022 este un nou model de SUV care a fost anuntat oficial pentru lansare de catre DACIA in cursul anului 2022, surpriza pentru clienti fiind aproape pregatita de a fi pusa in vanzare, iar asta desi asteptarile ar trebui sa fie mici. DACIA Duster 2022 este practic versiunea facelift din 2021, cu o serie de modificari minore pentru logo-uri, iar asta pentru ca producatorul vrea sa includa noua identitate vizuala a brand-ului in toate masinile.

DACIA Duster 2022 va fi ultimul model al SUV-ului pana cand versiunea de generatie a 3-a va fi lansata, iar acest lucru a fost deasemenea confirmat de catre cei de la DACIA pentru clientii din toata lumea chiar in cursul saptamanii trecute. DACIA nu mai intentioneaza sa lanseze vreun alt model nou al gamei de SUV-uri pana in 2024, iar asta pentru ca DACIA si Renault pregatesc o revolutie majora pentru automobilele pe care le vor vinde.

DACIA Duster 2022: Hotararea Oficiala a DACIA pentru Noul Model de SUV

DACIA Duster 2022 va trebui sa mentina ridicat interesul pentru SUV-urile pe care cei de la DACIA le vand pentru clienti, iar asta desi masina este facuta pe o platforma veche de 10 ani de zile, si duce lipsa de foarte multe dotari de ultima generatie.  In ciuda faptului ca actuala serie este una destul de veche, iar DACIA Duster 2022 nu va aduce modificari pe partea de dotari, cei de la DACIA se bazeaza in continuare pe faptul ca pretul redus al SUV-ului va genera vanzari bune si in 2022.

DACIA Duster 2022 ar putea merge in aceeasi linie ca versiunea facelift de acum cateva luni, gama de SUV-uri generand in 2021 o plasare in top 5 in Europa pentru vanzarile de SUV-uri, si DACIA se asteapta ca situatia sa fie similara in 2021. Desigur ca DACIA Duster 2022 va fi disponibil in prima parte a anului acesta pentru achizitie, dar cu livrari in cea de-a doua parte, poate chiar la inceput de 2023, insa spre toamna anului viitor ar trebui sa vedem modelul de generatie a 3-a.

DACIA Duster 2022 ar putea fi totusi o versiune care ar putea oferi pentru ultima oara anumite dotari si motorizari, iar asta pentru ca in generatia a 3-a vor veni inclusiv alte motoare de la compania romaneasca pentru toti clientii.