Formula 1: Planul SECRET al lui Lewis Hamilton pentru Competitie

Formula 1 Planul SECRET Lewis Hamilton Competitie

Formula 1 este una dintre cele mai importante competitii auto din intreaga lume, cu zeci de curse care se desfasoara anual, si sute de milioane de oameni care urmaresc evenimentele de Grand Prix in fiecare an. Finalul ultimei curse a sezonului de Formula 1 din 2021 a adus extrem de multe controverse, cu Lewis Hamilton in prim-plan, cel mai bun pilot din competitie pastrand tacerea cu privire la o buna parte dintre discutiile care au avut loc de atunci, dar totul s-ar putea schimba.

Formula 1 urmeaza sa reinceapa in curand, dar pana atunci FIA urmeaza sa ia o decizie cu privire la finalul controversat al sezonului anterior, iar Lewis Hamilton ar putea “da peste cap” tot ceea ce stim acum. Celebrul pilot de curse, numit Jeroen Bleekemolen, a afirmat faptul ca Lewis Hamilton ar dori sa puna presiune pe FIA pentru a-l demite pe omul care conduce tot, Michael Masi, iar asta ar schimba Formula 1 intr-o foarte mare masura pentru viitor.

Formula 1 trece printr-o serie de schimbari majore in aceasta perioada, multe dintre ele fiind gandite pentru a le oferi fanilor mai multe motive sa urmareasca mult mai atent cursele care se desfasoara anual. In ciuda acestui lucru, un scandal mocneste in interiorul FIA, iar Lewis Hamilton ar putea fi declansatorul pentru ca el sa explodeze, insa totul este tinut in loc de decizia acestei luni cu privire la finalul sezonului Formula 1 din anul 2021, de ea depinzand si retragerea marelui pilot.

“Cred că vrea să scoată niște oameni de acolo, cum ar fi directorul de curse Michael Masi. Lewis vrea să o întoarcă cu susul în jos. El poate. Fiind „cel mai mare dintre toți”, el are multă influență. Hamilton încearcă să crească presiunea asupra federației de sport cu motor FIA și este puternic. Cred că vrea să scoată niște oameni de acolo, cum ar fi directorul de curse Michael Masi. Lewis vrea să o întoarcă cu susul în jos. El poate face asta. Are multă influență ca fiind cel mai mare dintre toate. Unii oameni vor dispărea.”

Formula 1 a fost de-a lungul timpului in centrul foarte multor controverse, in principal din cauza sumelor uriase de bani existente in aceasta competitie, insa Lewis Hamilton ar putea schimba paradigma. Pilotul britanic pare sa fi incercat sa-si faca opinia “auzita” de catre cei de la FIA prin tacerea din ultima vreme, dar in final e posibil ca el sa vrea sa faca schimbari majore pentru Formula 1, insa asta nu va fi usor, si va depinde intr-o foarte mare masura de decizia luata de catre for.

Formula 1 ar putea ramane fara Lewis Hamilton, care oricum se apropie de momentul retragerii, si daca nu va reusi sa impuna schimbarile dorite, e posibil sa renunte complet la competitie, ca pilot.