Netflix: 15 Seriale care vor fi LANSATE in Februarie 2022 in Romania

Netflix 15 Seriale LANSATE Februarie 2022 Romania

Netflix incepe februarie in forta, iar dupa ce HBO Max si Disney Plus si-au anuntat intrarea pe piata din Romania, iata ca acum avem o serie de noutati interesante de la platforma de streaming video la cerere din SUA. Netflix a dezvaluit in mod oficial peste 15 seriale, inclusiv sezoane pentru seriale existente, care vor fi lansate in cursul lunii februarie in Romania pentru milioanele de abonati care platesc lunar pentru abonamentele din cadrul platformei.

Netflix ne spune ca pe 1 februarie a lansat sezonul 2 al Raising Dion, iar pe 2 februarie sezonul al doilea al Dark Desire, urmand ca in perioada urmatoare sa apra Finding Ola sau Murderville. Lansarile din februarie continua la Netflix si cu sezonul 2 al Sweet Magnolias, episoadele 1 – 5 din Love is Blind Japan, partea a 4-a a Disenchantment, Ideias a Venda, Only Jokes Allowed, Until Live do us part, Inventing Anna, sau episoadele 1 – 5 ale sezonului 2 din Love is Blind.

Netflix: 15 Seriale care vor fi LANSATE in Februarie 2022 in Romania

Netflix 15 Seriale LANSATE Februarie 2022 Romania lista

Netflix va lansa la jumatatea lunii februarie deasemenea sezonul 2 al Toy Boy, Devotion, A Story of Love and Desire, Fishbowl Wives, sau episoadele 6 – 9 ale Love is Blond Japan. In aceasta perioada continua lansarile cu sezonul 2 al Swap Shop, Young Wallander: Killer’s Shadow, sezoanele 9 si 10 ale Keeping Up With The Kardashians, episoadele 6 – 9 ale sezonului 2 din Love is Blond, One of Us is Lying, sau mult asteptatul sezon 2 al serialului Space Force.

Netrflix incheie luna cu lansarea Cat Burgler, sezoanele 10 – 11 ale Love is Blond Japan, Vikings: Valhalla, Back to 15, episodul 2 al sezonului 2 al Love is Blind, totul incheindu-se cu Merli, Sapere Aude. Dupa cum puteti vedea, vorbim despre foarte multe titluri pe care Netflix le pregateste pentru lansare in aceasta perioada, iar asta inseamna ca vom avea la ce sa ne uitam in weekend-urile acestei luni, mai ales ca unele dintre titlurile pregatite sun noi, si au multe episoade.

Netflix nu se rezuma doar la atat, iar asta pentru ca pregateste inclusiv o serie de filme foarte interesante pentru abonatii din toata lumea, impreuna cu documentare, si chiar desene animate.