WhatsApp: Masura SPECIALA pentru Telefoanele iPhone si Android

WhatsApp Masura SPECIALA Telefoanele iPhone Android

WhatsApp face o schimbare extrem de interesanta pentru telefoanele iPhone si Android din intreaga lume, ea fiind dezvaluita pentru miliardele de utilizatori din intreaga lume, iar dupa cum puteti vedea mai jos, vorbim despre o functie foarte utila. Cei de la WhatsApp vor sa ofere o noua optiune in ceea ce priveste stergerea mesajelor pe care le-a trimis catre diverse persoane, aceasta fiind descoperita in versiunile beta ale aplicatiei pentru telefoane.

WhatsApp are in dezvoltare in momentul de fata in pregatire o noua schimbare care ne va permite sa stergem mesajele trimise catre alte persoane si la 2 zile dupa ce ele au fost expediate, asta in timp ce acum le putem sterge la doar o ora dupa expediere. Extinderea perioadei in care un mesaj din cadrul WhatsApp poate fi sters este o masura foarte buna pentru ca e posibil ca multi oameni sa regrete trimiterea unui mesaj la mai mult de o ora dupa ce s-a intampla asta.

WhatsApp: Masura SPECIALA pentru Telefoanele iPhone si Android

WhatsApp intentiona sa ofere posibilitatea de a sterge mesajele trimise chiar si la o ora dupa ce ele au fost expediate, dar se pare ca aceasta perioada de timp s-a dovedit a fi una mult prea lunga decat si-a dorit initial compania. In final, se pare ca dezvoltatorii celor de la WhatsApp vor sa ne ofere doar 2 zile in care sa stergem mesajele trimise, nu o saptamana, si poate ca aceasta decizie este una mai buna, iar asta pentru ca multi ar putea lua o decizie corecta intr-o asemenea perioada de timp.

WhatsApp a fost in centrul multor discutii cu privire la perioada de timp in care poate fi sters un mesaj care a fost expediat de catre cineva, iar dupa multe dezbateri, iata ca intr-un final s-a luat decizia de extindere a perioadei. Avand in vedere ca acum cateva saptamani aceasta era de 7 zile, iar acum a fost redusa la doar 2 zile, nu este exclus sa vedem ca se vor face alte modificari in continuare pentru ceea ce va fi disponibil in final.

WhatsApp va mai avea testata aceasta schimbare pentru inca o perioada de timp inainte ca ea sa fie oferita in mod oficial pentru noi, asa ca trebuie doar sa asteptam si sa vedem ceea ce va fi disponibil in mod oficial pentru noi.