DACIA Logan: Mesajul OFICIAL Important Privind Noile Modele de Masini

DACIA Logan Mesajul OFICIAL Important Noile Modele Masini

DACIA Logan este in centrul unui foarte important anunt oficial care vine direct de la producatorul de automobile DACIA, compania romaneasca transmitandu-le clientilor, dar si celor interesati de masina, ceva ce ar trebui sa stie. Mai exact, DACIA le vorbeste oamenilor despre economiile substantiale de carburant pe care le pot face cu DACIA Logan daca aleg versiunea ECO-G, adica aceea care functioneaza cu GPL si benzina, primul combustibil fiind ieftin.

DACIA Logan poate avea costurile cu combustibilul reduse cu pana la 40% de catre versiunea ECO-G pe care compania o pune la dispozitie ca optiune de motorizare pentru modelele pe care le vinde. Este cunoscut faptul ca pretul GPL-ului este aproape la jumatate fata de cel al benzinei, iar DACIA Logan poate merge pana la 1000 de kilometri in versiunea ECO-G, deci vorbim despre o reducere uriasa a costurilor de transport pe care le au oamenii cu masina.

DACIA Logan: Mesajul OFICIAL Important Privind Noile Modele de Masini

DACIA Logan este vanduta in versiunea aceasta inca de la inceputul anului 2021, insa cei de la DACIA vin cu mesaj de acest gen acum in contextul in care combustibilii s-au scumpit substantial la inceput de an 2022. Desigur ca alegerea acestui model al DACIA Logan aduce si o reducere a emisiilor de carbon, deci oricine o va conduce poate spune ca aduce si o usoara contributie la reducerea amprentei de carbon pentru protejarea mediului inconjurator.

DACIA Logan este cea mai bine vandut masina din Romania in 2021, si cel mai bine vandut model din gama celor de la DACIA, astfel ca daca suficient de multe modele ECO-G ar fi pe strazi, s-ar reduce si poluarea generate de masini.

Desigur ca modelele DACIA Logan care au motoare ECO-G au preturi ceva mai mari decat modelele cu motoare de capacitate mai mica, insa diferenta o veti recupera prin eficienta de consum pe care o are masina in exploatare.

DACIA Logan va fi vanduta in continuare in aceasta versiune pentru multa vreme, mai ales ca o versiune hibrida nu este asteptata prea curand, la fel ca si in cazul unui model electric pe care il asteapta clientii.