Formula 1: Anuntul OFICIAL al Mercedes, Impactul pentru Lewis Hamilton

Formula 1 Anuntul OFICIAL Mercedes Impactul Lewis Hamilton

Formula 1 se apropie, incetul cu incetul de debutul sezonului nou, iar Lewis Hamilton ramane in contnuare un mare semn de intrebare pentru cei de la Mercedes, care inca nu stiu daca se pot baza pe popularul campion mondial. In asteptarea unei decizii a lui Lewis Hamilton de a concura in noul sezon de Formula 1, care este influentata de catre decizia celor de la FIA vis-à-vis de finalul sezonului anterior, Mercedes inca se lupta pentru a pregati noul sau monopost.

Formula 1 are impuse o serie de noi reguli incepand cu acest sezon, atat pentru piloti, cat si pentru masini, iar directorul tehnic al Mercedes,Mark Elliott, spune ca deocamdata nu se stie ce performante ar putea oferi masinile producatorului. Pentru Lewis Hamilton aceasta ar putea fi o mare problema, dar si un motiv pentru a decide sa nu continue in Formula 1 inclusiv in sezonul urmator, iar asta deoarece el vrea sa aiba o masina foarte performanta pentru curse.

Lewis Hamilton este campion mondial de 7 ori in Formula 1, dar vrea sa castige si al optulea titlu, insa pentru a face acest lucru, are nevoie de o masina foarte performanta de la Mercedes, dar deocamdata nici cei de acolo nu stiu daca ii pot oferi asta. Este clar ca Mercedes vrea sa aiba una dintre cele mai bune masini din Formula 1, daca nu chiar cea mai buna, iar asta pentru a castiga si un titlu pentru producatori, dar si unul cu Lewis Hamilton.

“Când se impun un nou set de reglementări, este o provocare, o provocare să începeți de la zero. În majoritatea anilor, când aveți reglementări de transfer, aveți o idee destul de bună despre cum arată binele. Știi ce fel de câștiguri trebuie să obții cu mașina din anul precedent și poți lucra la o direcție de reglare fină și de a găsi toate acele câștiguri incrementale care te pot face mai rapid.

Este o provocare interesantă să încerci să descoperi care ar putea fi oportunitatea și să explorezi toate acele oportunități și să încerci să faci asta într-un mod mai bun decât o face opoziția.”

Formula 1 va suferi o mare pierdere daca Lewis Hamilton va decide sa se retraga, inas avand in vedere varsta pilotului, e vorba doar de “cand”, nu si de “daca”, anuntul FIA de luna aceasta cu privire la evenimentele de anul trecut de la Abu Dhabi fiind crucial. Lewis Hamilton a preferat ca in ultimele luni sa fie mult mai discret in ceea ce priveste aparitiile publice, sau prezenta pe retelele de socializare, totul inainte de a anunta decizia sa finala cu privire la cariera din Formula 1.

Formula 1 va continua cu, sau fara, Lewis Hamilton, desigur ca nu va mai fi la fel de spectaculoasa pentru o perioada, insa exista suficienti piloti foarte interesanti care vor mentine in continuare competitia atractiva pentru sute de milioane de oameni.