Orange: Vesti Grozave, ce da GRATIS pentru Milioane de Clienti

Orange Vesti Grozave GRATIS Milioane Clienti

Orange le transmite clientilor din toata Romania vesti grozave pentru ca ne spune ce anume da gratis pentru cei care-i folosesc serviciile in momentul de fata in toata tara, milioane dintre ei fiind inclusi in aceasta promotie. Orange a dat startul unei noi campanii speciale pentru Valentine’s Day, una despre care ar trebui sa stie toata lumea, iar asta pentru ca vorbim despre o serie de beneficii speciale, in aceasta pagina, care sunt oferite gratuit pentru oricine decide sa participe la ea.

Orange ne spune ca putem sa impartim cu persoanele dragi bonusurile care sunt disponibile pentru cartelele prepay in momentul de fata, bonusuri care pot consta in trafic de internet, sau chiar mintue nationale si internationale. Aceasta promotie este dedicata exclusiv clientilor Orange care au cartele prepay, iar asta pentru ca vorbim despre bonusuri speciale pentru ele pe care le putem imparti cu prietenii nostri care sunt activi in cadrul retelei de telecomunicatii.

Orange: Vesti Grozave, ce da GRATIS pentru Milioane de Clienti

Orange spune ca aceste bonusuri se aloca doar pentru o perioada de 30 de zile in cadrul acestei promotii, deci e bine sa stiti ca nu veti putea beneficia de ele pentru o perioada mai lunga de timp. Un maxim de 100 GB de trafic de internet si 100 de minute nationale, sau internationale, pot fi impartite intre clientii Orange ca parte a acestei promotii, deci exista inclusiv aceasta limitare speciala care este impusa pentru cei dornici sa profite de campania derulata acum.

Orange desfasoara promotia pentru Valentine’s Day, insa cel mai probabil o va extinde si pentru Dragobete, pentru ca de obicei ofera promotiile in acest mod pentru clientii din tara care sunt dornici sa profite de ele.

Desigur ca veti avea ma imult timp la dispozitie pentru a le face o surpriza celor dragi care sunt clienti ai Orange, insa din pacate deocamdata pentru cei care au abonamente nu exista vreo promotie speciala de care sa se poata bucura daca sunt intresati.

Orange are pe website-ul sau si alte promotii cu alte tipuri de beneficii, sau premii, pe care le ofera pentru romani, asa ca ar fi bine sa intrati acolo si sa vedeti ce anume ne este oferit de catre operator.

Orange Vesti Grozave GRATIS Milioane Clienti bonus