Coronavirus Romania: Noul Numar al Cazurilor Noi din 6 Februarie 2022

Coronavirus Romania Noul Numar Cazurilor Noi 6 Februarie 2022

Numarul cazurilor noi de Coronavirus a intrat intr-o usoara scadere in Romania, iar pentru ziua de 6 februarie 2022, autoritatile din tara noastra au confirmat ceea ce se vede de cateva zile, faptul ca acest trend continua, dar cifrele totale raman in continuare ridicate, din pacate.

In spitale incepe sa se complice si mai mult situatia, cu tot mai multe persoane care sunt internate, in special in sectiile ATI, astfel ca masurile de preventie si vaccinarea raman in continuare singurele solutii viabile pentru protectie impotriva unei posibile infectari.

Campania de vaccinare a ajuns in punctul in care este nevoie de o regandire a obiectivului pe care ea il are, astfel ca autoritatile urmeaza sa se concentreze mai mult pe imunizarea persoanelor vulnerabile, si mai putin pe populatia generala.

“Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 6 februarie 2022, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 16.108 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea au fost raportate 82 decese, dintre care 7 anterioare intervalului de referință. Vom detalia datele în buletinul informativ de la ora 13.00.”

Cifrele oficiale finale vor fi publicate dupa ora 13:00.