DACIA Duster: Masura RADICALA Luata Oficial pentru SUV-ul Romanesc

DACIA Duster Masura RADICALA Luata Oficial SUV Romanesc

DACIA Duster este cel mai popular SUV romanesc, inregistrand vanzari foarte bune atat la nivel local, cat si la nivel international, dar el este tinta unei masuri radicale care a fost luata de catre DACIA. Obligata de contextul actual, compania romaneasca a fost fortata sa elimine din seria dotarilor DACIA Duster una foarte importanta, mai exact Media Nav si GPS-ul care permite localizarea masinilor in deplasarile facute de catre noi, dar numai pentru o singura versiune.

DACIA Duster nu mai are aceasta dotare disponibila ca standard pentru versiunea Prestige pe care DACIA o vinde, iar deocamdata acest lucru se intampla doar in Franta, dar desigur ca e posibil ca decizia sa fie extinsa peste tot. Eliminarea dotarii standard din DACIA Duster vine in contextul in care DACIA se confrunta cu o problema reala a lipsei de semiconductori, iar aceasta nu este singura dotare care a fost eliminata din masinile care sunt vandute pentru clientii din toata lumea.

DACIA Duster: Masura RADICALA Luata Oficial pentru SUV-ul Romanesc

DACIA Duster fara Media Nav in versiunea Prestige, este livrat de catre cei de la DACIA cu Media Display, care desigur ca are unele lucruri in minus, dar macar pretul de vanzare al masinii este usor mai mic. Se pare ca DACIA Duster va avea aceasta dotare oferita ca standard doar la achizitionarea Prestige+ si Extreme, deci toti cei care vor dori sa cumpere masinile in acele versiuni se vor putea bucura inclusiv de GPS montat pe masura pentru geolocalizare.

DACIA Duster nu are aceasta eliminare facuta in ideea de a fi mai ieftina, ci doar pentru ca DACIA prefera sa tina componentele necesare ei pentru alte modele pe care le vinde, sau poate ca ele ajung la Renault.

Acest lucru e neclar, si nici nu prea mai conteaza in momentul de fata, dar cei care deplang eliminarea Media Nav se pot consola cu faptul ca Media Display din DACIA Duster permite totusi folosirea unui telefon pentru unele dintre functiile din Media Nav.

DACIA Duster va ramane totusi cu mai putine difuzoare, doar 4, daca Media Display este inclus in masina, asa ca ramane doar sa vedem cand, sau daca, aceasta dotare va mai fi oferita.

DACIA Duster Masura RADICALA Luata Oficial SUV Romanesc Media Nav