Formula 1: Anuntul OFICIAL, “disperarea” Mercedes si Impactul pe Hamilton

Formula 1 Anuntul OFICIAL disperarea Mercedes Impactul Hamilton

Formula 1 se pregateste sa reinceapa in 2022 in cursul urmatoarelor saptamani, insa cei de la Mercedes au dezvaluit in mod oficial “disperarea” care este resimtita in randul echipei, dar si impactul pentru Lewis Hamilton. Mai exact, cei de la Mercedes au pregatit un nou monopost pentru cursele de Formula 1 care vor avea loc in urmatoarele saptamani, insa echipa tehnica este “disperata” as testeze noua masina pe circuite pentru a vedea cum se comporta.

Formula 1 a impus o serie de reguli noi pentru monoposturile care sunt folosite de catre echipe si piloti, iar Lewis Hamilton va avea in curand ocazia de a testa masina pe care au pregatit-o cei de la Mercedes. Exista multe schimbari facute pentru monopostul pe care Lewis Hamilton il va conduce in noile curse din Formula 1 in cele cateva zeci de curse din 2023, insa inginerii vor sa afle cum se va comporta masina pentru pilotul care vrea sa castige un nou titlu in 2023.

Formula 1: Anuntul OFICIAL, “disperarea” Mercedes si Impactul pe Hamilton

Formula 1 va debuta in luna martie, dar testele pe circuite vor incepe mult mai devreme decat atat, sub noi reguli care vor fi impuse pentru toata lumea, Mercedes cautand cu mare interes sa vada care sunt performantele noilor masini. Noul pachet aerodinamic pe care masinile celor de la Mercedes il vor avea reprezinta o provocare pentru piloti, iar Lewis Hamilton va trebui sa aiba capacitatea de a conduce masina in teste pentru destule ture inainte ca noul sezon al Formula 1 sa inceapa.

“Mașina din 2022 este foarte, foarte diferită. Știm că aerodinamica este diferită. Și din toate lucrurile care ni s-au spus și din toată munca pe care am făcut-o cu echipa de aici, la Brackley, credem că mașina va face lucruri ușor diferite, iar solicitările șoferului vor fi diferite, deoarece trec prin colțuri decât au fost în anii trecuți. Desigur, suntem absolut disperați să ajungem la primul test pe pistă, astfel încât să putem vedea dacă acele simulări sunt corecte. Să sperăm că vor fi.”

Formula 1 are implementate multe schimbari de catre FIA pentru ca noul sezon sa fie mult mai interesant pentru toata lumea, iar asta inseamna, desigur, si foarte multe noutati pentru monoposturi. Cei de la Mercedes spera ca Lewis Hamilton sa se poata adapta la noua masina inainte ca sezonul de Formula 1 sa inceapa, dar ramane de vazut in ce masura se va intampla acest lucru pentru ca nu va exista o perioada foarte lunga de acomodare cu noile masini.

Formula 1 nu va ramane totusi fara Lewis Hamilton, sau cel putin aceasta pare sa fie situatia pilotului de la Mercedes, care pare sa fie pregatit sa revina in competitie in cursul saptamanilor urmatoare.