DACIA Duster 3: La ce TREBUIE sa Se Astepte Clientii de la Noul SUV

DACIA Duster 3 TREBUIE Astepte Clientii Noul SUV

DACIA Duster 3 este deja in atentia multor fani ai DACIA care sunt interesati de cele mai noi modele care sunt in pregatire pentru lansare, iar dupa cum stiati deja, generatia a 3-a este in dezvoltare de ceva vreme. Pentru ca DACIA Duster 3 este un model foarte important de masina, cei de la DACIA vor face si foarte multe modificari pentru urmatoarea generatie, iar asta inseamna ca trebuie sa ne asteptam ca preturile de vanzare sa creasca dincolo de cele cu care ne-a obisnuit deja compania.

DACIA Duster 3 ar putea avea preturi chiar apropiate de 25.000 de euro in versiunile cu cele mai multe dotari, sau ar putea depasi aceasta valoare, din moment ce versiunea Extreme a actualei serii costa aparoape 23.000 de euro. Un salt de la acea valoare la 25.000 de euro pentru modelul de top al DACIA Duster 3 nu ar fi greu de imaginat, mai ales ca Renault a spus foarte clar ca masinile companiei romanesti nu vor mai fi gandite doar pentru a fi cat se poate de ieftine.

DACIA Duster 3: La ce TREBUIE sa Se Astepte Clientii de la Noul SUV

DACIA Duster 3 este anuntata deja cu foarte multe schimbari pe partea de dotari, asta desigur separat de faptul ca va avea design-ul modificat intr-o foarte mare masura pentru a avea un aspect mai modern. Toate aceste modificari nu vor fi ieftine, iar chiar daca DACIA Duster 3 va avea un design destul de similar cu cel al Bigster, cineva va trebui sa plateasca pentru procesul de dezvoltare, iar de la clienti vor veni banii pentru a acoperi costurile.

DACIA Duster 3 va fi oferita inclusiv intr-o versiune hibrida, iar pentru aceasta preturile vor creste si mai mult, fiind de asteptat ca ele sa depaseasca serios bariera de 25.000 de euro.

Nu mai vorbim despre o posibila versiune electrica a DACIA Duster 3, iar asta pentru ca in cazul sau preturile ar putea fi cu mult, mult, mai mari decat isi imaginaza foarte multa lume, dar asta nu ar fi o mare surpriza.

DACIA Duster 3 ar trebui sa fie prezentata undeva in toamna anului 2023, dar este de asteptat ca pana atunci sa vedem primele imagini cu masina aflata in teste publice, ele urmand a incepe chiar anul acesta.

DACIA Duster 3 TREBUIE Astepte Clientii Noul SUV preturi modele
Preturile actualelor modele ale DACIA Duster.