CNCAV: Atentionare Privind un Videoclip cu Robert Malone si Vaccinarea Copiilor

CNCAV Atentionare Privind un Videoclip cu Robert Malone si Vaccinarea Copiilor

CNCAV vorbeste mai jos despre un clip video in care apare Robert Malone, un cunoscut cercetator care a lucrat la tehnologia ARNm si care este vaccinat cu serul Moderna, conform autoritatilor, spunand ca acel video este fals si ca binecunoscutul cercetator nu spune ca vaccinurile dauneaza copiilor.

“O bazaconie revine în mediul online: Cercetătorul Robert Malone face afirmații incorecte despre vaccinurile Covid-19 care ar dăuna copiilor

Un medic de la un important spital de copii din Statele Unite a numit videoclipul „periculos și flagrant incorect”!

Un videoclip care îl prezintă pe cercetătorul american Robert Malone în timp ce susține că vaccinurile ARNm Covid-19 dăunează copiilor a fost distribuit de mii de ori pe Facebook, în mai multe limbi, de la sfârșitul anului 2021.

Videoclipul a fost distribuit în mai multe limbi, cum ar fi franceză, spaniolă, portugheză sau italiană. Dar unele dintre afirmațiile lui Malone sunt nefondate sau lipsite de context, potrivit oamenilor de știință intervievați în investigațiile AFP, inclusiv în engleză și franceză.

Versiunea în limba română a mai fost postată cu afirmații similare, iar unele site-uri cunoscute pentru distribuirea de informații false au publicat și ele discursul lui Malone.

Să nu uităm: Malone este vaccinat cu ARN mesager (Moderna).”