DACIA Logan 3: Vanzarile Slabe ar Putea Aduce Schimbari BUNE pentru Clienti

DACIA Logan 3 Vanzarile Slabe Aduce Schimbari BUNE ClientiDACIA Logan 3 Vanzarile Slabe Aduce Schimbari BUNE Clienti

DACIA Logan 3 a fost una dintre cele mai importante masini care au fost lansate de catre DACIA in cursul anului 2021 pe piata din Romania, iar asta in conditiile in care am vorbit despre un an pandemic, teoretic in revenire fata de 2020. In ciuda faptului ca DACIA Logan 3 a fost lansata cu foarte multe noutati importante pentru clientii din toata tara, conform cifrelor oficiale privind inmatricularile, vanzarile anului 2021 au fost cu 28% mai mici decat cele din 2020.

DACIA Logan 3 a fost totusi cea mai bine vanduta masina in Romania in anul 2021, iar asta spune foarte multe despre piata auto a tarii noastre, ea inregistrand o contractie de 4.1% fata de anul 2020. Intrand in 2022, DACIA Logan 3 nu a avut parte de modificari in raport cu versiunea lansata la inceputul anului trecut, chiar daca a fost confirmata oficial o versiune modificata doar cu elemente de branding pentru noul logo al companiei DACIA.

DACIA Logan 3: Vanzarile Slabe ar Putea Aduce Schimbari BUNE pentru Clienti

DACIA Logan 3 are totusi nevoie de mai mult pentru a reveni in atentia oamenilor, mai ales ca in 2021 a aparut Spring, care s-a vandut surprinzator de bine, dar si ca alte brand-uri straine au crescut in popularitate. N-ar fi exclus sa vedem mai mult decat un update pentru DACIA Logan 3 in 2021, poate un al doilea care sa mai aduca si alte noutati dincolo de un alt logo pe capota, volan, roti, sau portbagaj, dar totul depinde de pretul final pe care-l va avea masina.

DACIA Logan 3 ar putea fi lansata in versiuni exclusive, poate si cu unele dotari noi, ca in cazul Duster, care nu exista in versiunile actuale, poate cu motorizari noi, poate cu ceva care sa faca masina mai interesanta. DACIA Logan 3 a avut vanzarile afectate si de penuria de semiconductori, insa si celelalte modele din gama au “suferit” la fel, insa in cazul lor scaderea in vanzari nu a fost la fel de mare, deci poate pentru consumatori schimbarile ar fi bine pentru a creste interesul.

DACIA Logan 3 poate fi cumparata acum de la orice reprezentanta DACIA, sau de pe website-ul companiei, dar livrarile se fac in cateva luni din cauza penuriei de semiconductori.