Formula 1: Anuntul OFICIAL care a Surprins Milioane de Oameni

Formula 1 Anuntul OFICIAL Surprins Milioane Oameni

Formula 1, probabil cea mai importanta competitie automobilistica din lume, este in aceasta dupa-amiaza in centrul unui anunt oficial extrem de important care a luat multa lume prin surprindere. Mai exact, oficialii FIA au anuntat faptul ca Grand Prix-ul Formula 1 de la Miami va avea Crypto.com drept sponsor principal incepand din acest sezon, celebra platforma de comercializare a criptomonedelor incercand sa ajunga in atentia intregii lumi cu banii investiti in promovarea prin aceasta competitie.

Formula 1 are o varietate de sponsori la nivel global, insa fiecare circuit poate sa aiba un sponsor propriu, iar cei de la Miami au ales Crypto.com pentru suma serioasa de bani pe care compania o plateste pentru promovare. Suma care va fi platita de catre acest sponsor pentru evenimentul Formula 1 care va avea loc intre 6 – 8 mai la Miami nu a fost dezvaluita inca, insa vorbim despre un contract multi-anual care sigur “ingroasa” conturile Grand Prix-ului american.

Formula 1 a avut destule surprize anuntate pentru inceputul de sezon din 2022, iar aceasta alaturarea a criptomonedelor de competitie cu siguranta va genera destule dezbateri controversate. Este cunoscut faptul ca nu toata lumea are incredere in criptomonede si nu vede cu ochi buni ceea ce reprezinta criptomonedele, dar iata ca Grand Prix-ul de la Miami le va promova in timpul curselor de Formula 1 care se vor desfasura acolo in urmatorii ani.

Formula 1 se desfasoara la Miami de ani de zile, insa alegerea pentru promovarea prin aceasta competitie acolo nu e surprinzatoare, Crypto.com spunand ca orasul incepe sa devina un centru al criptomonedelor in SUA.

“Suntem încântați de parteneriatul nostru de titlu pe termen lung cu Crypto.com. Împărtășim angajamentul lor față de inovare și vom aplica aceste standarde înalte experienței fanilor de la Formula 1 Crypto.com Miami Grand Prix.

Bazându-ne pe parteneriatul nostru global cu Formula 1, suntem încântați să fim primul partener de titlu comercial al Formula 1 Crypto.com Miami Grand Prix în orașul care devine rapid centrul cripto al SUA. Tehnologia și inovația se află în centrul ceea ce facem, care se aliniază strategic cu sportul curselor și împreună vom crea experiențe interesante la intersecția dintre Web3 și F1 Racing.”

E foarte posibil ca in urma promovarii platformei prin Formula 1 sa creasca numarul celor care investesc in monedele virtuale, si nu e exclus sa vedem sponsorizari similare facute inclusiv pentru alte Grand Prix-uri, sau alte tipuri de sporturi.

Formula 1 urmeaza sa inceapa in saptamanile urmatoare, fiind initial organizate rundele de teste cu noile masini, iar apoi vor incepe si cursele in care-i vom vedea din nou pe pilotii preferati.