Formula 1: Masura RADICALA cu Impact pentru Lewis Hamilton sau Max Verstappen

Formula 1 Masura RADICALA Impact Lewis Hamilton Max Verstappen

Formula 1 este in plina schimbare in 2022, iar asta pentru ca foarte multe noutati importante au fost anuntate si vor fi implementate in perioada urmatoare, dar una dintre ele este complet radicala si va genera foarte multe controverse. Mai exact, vorbim despre o schimbare radicala care va avea impact inclusiv pentru piloti ca Lewis Hamilton sau Max Verstappen, iar asta pentru ca toti pilotii care participa la cursele de Formula 1 trebuie sa fie vaccinati.

Formula 1 impune aceasta regula pentru ca in multe dintre tarile in care se vor desfasura cursele de anul acesta este necesara vaccinarea pentru a putea intra in ele, asa cum s-a intampalt in cazul lui Novak Djokovic si a Australiei. Lewis Hamilton si Max Verstappen s-au aflat printre pilotii din Formula 1 care au participat la un clip video de promovare a vaccinarii, insa ei nu au confirmat in mod oficial ca sunt, sau nu, vaccinati impotriva COVID-19.

Formula 1: Masura RADICALA cu Impact pentru Lewis Hamilton sau Max Verstappen

Formula 1 are nevoie de piloti vaccinati pentru a continua, si cel mai probabil Lewis Hamilton si Max Verstappen vor face acest pas, daca nu l-au facut inca, pentru ca, in realitate, nici nu prea au de ales in momentul de fata, dar vor sa mai concureze in curse. Formula 1 va merge in continuare chiar si fara pilotii care nu se vaccineaza, indiferent daca numele acestora este Lewis Hamilton, Max Verstappen, sau oricare altul care concureaza pe circuitele din intreaga lume.

Formula 1 ar putea ajunge in atentia presei la fel ca Australian Open, in cazul lui Novak Djokovic, daca vor exista piloti care vor refuza vaccinarea, insa asa cum am vazut in cazul sarbului, refuzul nu va ajuta in vreun fel la intrarea in diverse tari.

Este de asteptat ca mai multi piloti din Formula 1 sa confirme daca au fost vaccinati, sau nu, in perioada urmatoare, insa daca ei vor fi prezenti in tari precum Australia, franta, etc, la curse, atunci e clar ca sunt imunizati.

Formula 1 are programate zeci de curse pe circuitele din intreaga lume in cursul urmatoarelor luni, asa ca ne asteapta un sezon extrem de interesant, dar la fel de important, unul care ar trebui sa fie sigur din cam toate punctele de vedere.