Kaufland: Masura Anuntata, ce Ofera GRATUIT pentru Milioane de Romani

Kaufland Masura Anuntata Ofera GRATUIT Milioane Romani

Kaufland anunta milioane de clienti din toata tara despre ceea ce ofera gratuit in momentul de fata pentru ei, si vorbim despre sume foarte mari de bani care sunt “puse la bataie” de catre unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din Romania. Cei de la Kaufland au dat in mod oficial startul campaniei cu premii pentru clientii vaccinati, sau cu intentie de vaccinare, care cumpara din oricare dintre magazinele sale produsele dorite.

Kaufland a pregatit aceasta campanie pentru a impulsiona vaccinarea in randul romanilor, aproape 8.1 milioane fiind deja imunizati pana in momentul de fata, iar fiecare dintre ei are sansa de a castiga premiile in valoare de 2.5 milioane de LEI care sunt oferite. Kaufland desfasoara cel mai amplu concurs de acest gen pentru persoanele vaccinate, separat de loteria organizata de catre statul roman, dar este singura companie privata care premiaza romanii vaccinati intr-un asemenea mod.

Kaufland: Masura Anuntata, ce Ofera GRATUIT pentru Milioane de Romani

Kaufland le cere romanilor din toata tara sa mearga in magazinele sale pentru a cumpara produse in valoare de minim 100 de LEI, aceasta fiind conditia principala pentru inscrierea in cadrul promotiei sale, deci e bine sa aveti in vedere acest lucru. Este obligatoriu sa veti un Kaufland Card pentru a va putea inscrie in cadrul campaniei pe care Kaufland o desfasoara in momentul de fata, deci este foarte important sa aveti acest lucru in vedere acum.

Kaufland spune ca sansele de a castiga oricare dintre premiile puse in joc pot fi multiplicate de fiecare data cand facem cumparaturi din magazinele sale si le inregistram in cadrul aplicatiei proprii, prin intermediul unui Kaufland Card.

In materie de premii, cei de la Kaufland ofera 1 premiu in valoare de 500.000 de LEI, unul de 250.000 de LEI, unul de 100.000 de LEI, plus inca 1700 de vouchere de cumparaturi in valoare de 1.000 de LEI fiecare.

Kaufland are toate detaliile acestei promoii disponibile direct pe website-ul sau, asa ca puteti intra acolo pentru a descoperi promotiile grozave care ne sunt anuntate de catre lantul de hypermarket-uri din Romania chiar acum.

Kaufland Masura Anuntata Ofera GRATUIT Milioane Romani imunizare