Instagram Anunta Noi Schimbari Importante pentru Utilizatori

Instagram Anunta Noi Schimbari Importante Utilizatori

Instagram a anuntat in mod oficial schimbari importante pentru utilizatorii sai din intreaga lume, compania americana dorind sa le ofere oamenilor imbunatatiri serioase pentru experienta de care beneficiaza in cadrul aplicatiei pentru telefoane.

Instagram a implementat imbunatatiri pentru nivelul de securitate al conturilor, pentru administrarea activitatii in cadrul platformei, impreuna cu o optiune prin care le putem oferi prietenilor nostri posibilitatea de a ne ajuta in cazul in care am pierdut contul, sau acesta a fost furat.

“Vara trecută, am introdus Verificarea securității pentru persoanele ale căror conturi ar fi putut fi piratate. Acum, această funcție este disponibilă pentru toată lumea din întreaga lume.

Security Checkup ghidează oamenii prin pașii necesari pentru a-și securiza contul, inclusiv: verificarea activității de conectare, revizuirea informațiilor de profil, confirmarea conturilor care partajează informații de conectare și actualizarea informațiilor de contact pentru recuperarea contului, cum ar fi un număr de telefon sau o adresă de e-mail.

Oamenii vor putea acum să-și gestioneze în bloc (ștergerea, arhivarea) conținutul (postări, povești, videoclipuri și filmări) și interacțiunile lor (comentarii, aprecieri, reacții cu stickerele de poveste etc.).

În plus, oamenii vor putea sorta și filtra conținutul și interacțiunile lor în funcție de dată și căutați comentarii anterioare, aprecieri și răspunsuri la povești din anumite intervale de date, toate într-un singur loc.

Pentru a ajuta persoanele care au pierdut accesul la conturile lor, testăm o modalitate prin care oamenii să le ceară prietenilor să-și confirme identitatea și să recâștige accesul la contul lor. Vom avea mai multe de împărtășit despre această funcție în curând.

Când postezi ceva care contravine Regulilor comunității, acesta va apărea în Starea contului tău. Pentru a accesa Starea contului, accesați profilul dvs. și atingeți meniul din colțul din dreapta sus, apoi atingeți „Setări”, apoi atingeți „Cont”, apoi atingeți „Starea contului”.

Aici vei putea vedea dacă vreuna dintre postările tale a fost eliminată și dacă contul tău riscă să fie dezactivat. Dacă credeți că am făcut o greșeală, puteți face contestație apăsând „Solicitați o revizuire” direct din Starea contului.”