iOS 15.3.1 a fost LANSAT de Apple, Iata LISTA de Noutati pentru iPhone si iPad

iOS 15.3.1 LANSAT Apple Iata LISTA Noutati iPhone iPad

iOS 15.3.1 a fost lansat in aceasta seara de catre compania Apple pentru iPhone, iPad, iPod Touch, noua versiune a sistemului de operare venind cu o serie de schimbari pe care cei din Cupertino le-au lansat pentru a rezolva o serie de probleme, si a imbunatati experienta generala.

iOS 15.3.1 are prezentata mai jos lista de schimbari pe care compania Apple a anuntat-o pentru noi, iar in centru sunt problemele de securitate care au fost rezolvate, deci e bine sa instalati actualizarea doar prin prisma faptului ca au fost inchise vulnerabilitati serioase.

iOS 15.3.1 este oferit de catre compania Apple pentru utilizatorii din intreaga lume pentru instalare direct din aplicatia de setari, acolo fiind necesara navigarea in meniul pentru Actualizarile Software, iar acolo va fi listata cea mai recenta actualizare oferita pentru noi.

“iOS 15.3.1 furnizează actualizări importante de securitate pentru iPhone și corectează o problemă din cauza căreia era posibil ca afișajele Braille să nu mai răspundă la comenzi.”