Auchan: Surpriza OFICIALA, ce a Decis pentru Toate Magazinele Romaniei

Auchan Surpriza OFICIALA Decis Toate Magazinele Romaniei

Auchan a facut un anunt extrem de important care surprinde din toate punctele de vedere, iar asta pentru ca in weekend-ul dinaintea Valentine’s Day a pregatit o surpriza extrem de mare pentru toti clientii interesati. Mai exact, cei de la Auchan au decis ca in weekend-ul acesta ar fi bine sa le ofere clientilor din toata Romania reducere de 10% la toate produsele alimentare, dar cu o conditie foarte importanta.

Auchan le ofera doar clientilor care au card MyClub posibilitatea de a profita de aceasta promotie speciala, ei beneficiind de 10% reducere pentru oricare dintre produsele alimentare direct la casa de marcat. Peste 20.000 de produse alimentare sunt disponibile in cadrul magazinelor Auchan din toata tara, iar oricine are un card MyClub ar trebui sa profite de ofertele speciale care sunt disponibile pentru ele.

Auchan: Surpriza OFICIALA, ce a Decis pentru Toate Magazinele Romaniei

Auchan are pe website-ul sau informatii cu privire la produsele care fac parte din aceasta promotie, ea fiind disponibila separat de altele pentru produse pe care lantul de hypermarket-uri le are listate in aceasta perioada. Auchan a avut pana recent si premii in bani pentru clientii din toata tara care au card MyClub si au dorit sa profite de promotii, asa ca e bine sa stiti tot ceea ce este oferit pentru noi acum.

Auchan are una dintre cele mai variate game de produse disponibile pentru clientii din toata tara, iar un card MyClub puteti face in oricare dintre magazinele lantului, daca sunteti interesati de ele.

Avand in vedere ca Auchan a avut promotii cu premii de mii de euro pentru cei care au carduri MyClub, e foarte posibil ca acestea sa revina in perioada urmatoare, deci e bine sa va faceti un card pentru a profita cand ele vor veni.

Auchan are pe website-ul sau, dar si in aplicatia pentru iPhone si Android informatii cu privire la aceasta promotie speciala, insa si cu privire la altele care sunt disponibile pentru milioanele de romani din toata tara.