Avertismentul Politiei Romane Privind Abandonul Animalelor

Avertismentul Politiei Romane Privind Abandonul Animalelor

Politia Romana transmite un avertisment extrem de serios pentru toti romanii cu privire la abandonul animalelor, dar si un exemplu foarte serios cu privire la felul in care se sanctioneaza acest tip de gest.

“Cinci suflete mici

Colegii noștri de la Biroul Drumuri Naționale și Europene – Serviciul Rutier Vâlcea, Nicolae și Gabriel, au avut parte de o „secvență” care se derulează, din păcate, destul de frecvent.

Fiind în timpul serviciului, au dat „nas în nas” cu un domn care tocmai ce abandonase patru cățeluși pe marginea drumului.

Așa că, pentru isprava lui a fost „felicitat” cu 2.000 de lei.

Partea frumoasă a întâmplării urma să aibă loc…

În timp ce colegii noștri erau ocupați cu procedura de plasare a cățeilor într-un adăpost de animale, lângă ei au oprit Christine și Elke, de la asociația Freundeskreis der Strassenhunde in Rumänien e.V.

Odată cu vestea oferită de cele două, precum că o să preia acești patru cășeluși, într-un moment de liniște, dintr-un tufiș, apare și un al cincilea mititel.

Imaginați-vă bucuria de pe chipurile lor!

P.S.: Știm că este Valentine’s Day, iar un animăluț pe post de cadou poate face minuni. Dar mai știm că un asemenea cadou vine la pachet cu o serie de responsabilități.

Zi faină vouă!”