BCR Romania: Anuntul de ULTIMA ORA pentru TOTI Clientilor din Romania

BCR Romania Anuntul ULTIMA ORA TOTI Clientilor Romania

BCR Romania le transmite clientilor din toata tara un anunt de ultima ora extrem de important despre care toti ar trebui sa stie in momentul de fata, iar asta pentru ca el le aduce in atentie o problema majora. Dupa cum puteti vedea si in mesajul de mai jos, cei de la BCR Romania vorbesc despre faptul ca sistemul George are probleme de functionare in momentul de fata, el nefiind complet indisponibil, ci doar utilizabil cu intermitente recunoscute oficial.

BCR Romania spune ca in aceste momente se lucreaza la remedierea problemelor care au fost descoperite de catre echipa care se ocupa de buna functionare a platformei pentru toti clientii din Romania. Asta inseamna ca tot ceea ce tine de George ar putea functiona cu foarte mari intermitente in momentul de fata, iar cei de la BCR Romania nu pot sa faca mai mult decat sa ii avertizeze pe clienti ca vor avea probleme daca aleg sa-i foloseasca serviciul.

BCR Romania are probleme de functionare cu platforma George

BCR Romania nu da detalii cu privire la eventualele servicii ale George care sunt afectate, deci putem presupune faptul ca toate sunt in aceeasi masura afectate si functioneaza cu intermitente in aceasta perioada. Asta inseamna ca indiferent daca vorbim despre platforma mobila a George, sau cea accesibila prin browsere, ar trebui sa fie vorba despre aceleasi probleme pentru clientii BCR Romania din toata tara, si e bine sa stiti acest lucru acum.

BCR Romania nu spune nici macar cand anume ar putea fi rezolvate problemele cu care se confrunta in momentul de fata platforma sa de internet si mobile banking, deci ar putea dura cateva ore, sau chiar pana maine dimineata.

Asta inseamna ca trebuie sa va asteptati ca problemele sa nu dispara si maine dimineata daca nu vedeti vreun mesaj al BCR Romania in acest sens, ceea ce reprezinta o problema foarte serioasa pentru multi dintre clientii romani.

BCR Romania va transmite prin intermediul paginii sale de pe reteaua de socializare Facebook rezolvarea problemelor, asa ca veti putea vedea acolo cand ajunge la normal situatia prin care trece sistemul acum.

B