Formula 1: Hotararile IMPORTANTE Asteptate Azi de Lewis Hamilton

Formula 1 Hotararile IMPORTANTE Asteptate Azi Lewis Hamilton

Formula 1 urmeaza sa aiba luate in urmatoarele ore o serie de hotarari extrem de importante care il vizeaza si pe Lewis Hamilton, omul care in ultimele luni de zile a fost constant in randul controverselor. Astazi o reuniune speciala a FIA va avea loc pentru a oferi si primele raspunsuri cu privire la plangerile facute de catre Lewis Hamilton, si nu numai, cu privire la finalul sezonului trecut al Formula 1, cand pilotul britanic a pierdit titlul de campion mondial.

Formula 1 a fost in centrul atentiei de atunci din cauza plangerilor formulate atat de catre Lewis Hamilton, cat si de catre multi altii, din cauza felului in care Max Verstappen a castigat titlul de campion mondial. Acum Lewis Hamilton asteapta de la FIA o decizie de concediere a directorului Michael Masi, una extrem de serioasa care ar putea aduce schimbari majore in Formula 1 pentru ca se cer inclusiv regandiri ale modului in care sunt luate deciziile in timpul curselor.

Formula 1 ar putea fi zguduita astazi de catre deciziile care vor fi anuntate in urma intrunirii membrilor FIA, iar asta pentru ca multe greseli au fost facute in sezonul anterior al competitiei, iar unele trebuie corectate acum. Desi cei de la FIA au spus ca pilotii din Formula 1 nu vor putea participa la aceasta intalnire, se pare ca unii dintre ei au fost intrebati in legatura cu ceea ce ar dori ei sa vada modificat, iar printre acestia s-ar putea numara si Lewis Hamilton.

Formula 1 nu va avea parte de implementarea oricarui timp de schimbari ar fi decise de catre FIA in momentul de fata, iar asta pentru ca abia la intalnirea consiliului World Motor Sport din 18 martie ar putea fi adoptat ceva in mod formal.

Chiar daca va fi nevoie de o perioada de asteptare pana in acel punct, e destul de clar ca unele dintre ele vor ajunge sa fie implementate in mod oficial, iar Formula 1 ar putea fi o competitie mult mai buna dupa ce vor fi integrate.

“Este clar ce s-a întâmplat în Abu Dhabi a fost foarte controversat. Din cauza analizei care este în desfășurare și acesta fiind încă un caz deschis, nu vreau să intru prea mult în detalii pentru a judeca exact ce s-a întâmplat acolo.

Este important acum să așteptăm ziua de luni. Și apoi sperăm că putem închide acest subiect cu o analiză bună din partea FIA, cu câțiva pași buni despre cum ne putem îmbunătăți pentru viitor.” a declarat Andreas Seidl de la Mercedes.

Formula 1 va reincepe in data de 18 martie cu prima cursa programata la Abu Dhabi, locatia in care s-a incheiat sezonul trecut intr-un mod atat de controversat, deci va fi una importanta pentru Lewis Hamilton si Max Verstappen.