DACIA Logan 3: Decizia MAJORA care ar putea Afecta Masina Romaneasca

DACIA Logan 3 Decizia MAJORA Afecta Masina Romaneasca

DACIA Logan 3 este cea mai bine vanduta masina din Romania in anul 2021, ceva ce pentru unii nu vine ca o foarte mare surpriza, iar asta pentru ca modelele puse la vanzare in tara noastra sunt suficient de ieftine pentru a atrage atentia. DACIA Logan 3 este unul dinter cele mai ieftine modele de masini care pot fi cumparate in Romania, insa o schimbare foarte serioasa ar putea afecta inclusiv acest model, si s-ar putea sa ii nedumereasca pe multi clienti.

DACIA Logan 3 este vanduta de catre cei de la DACIA in mai multe variante cu diverse motorizari, printre care si un motor TCe90, care este regasit inclusiv in Sandero, dar si in alte modele ale producatorului. Pentru acest motor cei de la DACIA ofera doua tipuri de cutii de viteze, una NC si una manuala in 6 strepte, insa pentru Sandero cea din urma e inlocuita cu una in 5 trepte, iar chiar daca pentru DACIA Logan 3 nu s-a intamplat asta, orice e posibil.

DACIA Logan 3: Decizia MAJORA care ar putea Afecta Masina Romaneasca

DACIA Logan 3 are foarte multe dintre dotari similare cu cele din Sandero, iar in Franta s-a decis renuntarea la cutia manuala cu 6 viteze pentru al doilea model, ea fiind inlocuita cu o cutie manuala cu 5 viteze. De ce a luat DACIA aceasta decizie nu se stie inca, ea fiind impusa din luna februarie, si nu este exclus sa aiba legatura cu penuria de componente, deci nu ar fi exlcus sa vedem schimbarea si in Romania, nu doar la Sandero, ci si la DACIA Logan 3, sau alte modele.

DACIA Logan 3 este cumparata de ulti romani cu acea cutie manuala in 6 trepte, iar o schimbare la o cutie de viteze cu 5 trepte ar putea fi ceva care ar genera confuzie in randul multor romani, mai ales ca pretui nu s-ar schimba.

In Franta pretul Sandero a ramas neschimbat dupa ce a fost schimbata cutia de viteze la cea cu 5 trepte, la DACIA Logan 3 nefiind inca implementata modificarea, dar unele modificari au ajuns initial la unele modele, si apoi la altele.

DACIA Logan 3 este o masina foarte dorita de catre clienti, dar pentru a ramane in atentia oamenilor are nevoie de schimbari care sa o faca mai interesanta, nu care sa genereze mai multa confuzie.

DACIA Logan 3 Decizia MAJORA Afecta Masina Romaneasca cutie viteze