DIGI Romania: Decizia IMPORTANTA Luata Oficial la Inceput de 2022

DIGI Romania Decizia IMPORTANTA Oficial Inceput 2022

DIGI Romania, cel mai mare grup de telecomunicatii din Romania, a luat si anuntat o decizie foarte importanta in mod oficial la inceput de an 2022, iar compania a surprins destul de multa lume cu ea. Dupa ce si-a vandut subsidiara din Ungaria catre o companie locala, cei de la DIGI Romania au anuntat in mod oficial faptul ca 272 de milioane de euro, din cei peste 600 de milioane obtinuti din vanzarea acelei subsidiare, vor fi folositi pentru plata unei datorii.

DIGI Romania a anuntat Bursa de Valori Bucuresti in legatura cu aceasta decizie chiar din luna ianuarie a anului 2022, iar masura este una buna in vederea obtinerii de credite in viitor pentru alte investitii. DIGI Romania a reusit sa creasca atat de mult pe piata din Romania multumita investitiilor foarte mari pe care le-a facut in ultimele decenii, iar ele au fost realizate cu imprumuturi luate de catre grup atat din Romania, cat si din strainatate, in repetate randuri.

DIGI Romania: Decizia IMPORTANTA Luata Oficial la Inceput de 2022

DIGI Romania are datorii de sute de milioane de euro in continuare catre diversi creditori, dar are si lichiditati foarte mari cu care poate sa achite tot ceea ce mai are de achitat in urmatorii ani. Desigur ca aceste credite pe care DIGI Romania trebie achitate pe perioade lungi de timp, astfel ca nu existau, cel mai probabil, probleme cu achitarea lor, dar compania a decis sa-si plateasca aceasta datorie, si a ramas oricum cu o suma considerabila in conturi.

DIGI Romania continua in aceasta perioada sa faca investitii in imbunatatirea retelei de telecomunicatii din Romania, dar face lucruri similare inclusiv in alte piete de pe glob, ceva ce desigur ca reprezinta o masura foarte buna. Cei de la DIGI Romania s-au retras de pe piata din Ungaria, insa raman in continuare activi pe pietele din Spania si Italia, acolo unde aduna tot mai multi clienti, dar genereaza deasemenea si venituri tot mai mari, deci merita sa faca invstitii.

DIGI Romania are parte de o crestere spectaculoasa in ultimii ani, iar deocamdata acest trend nu pare sa se opreasca, deci e de asteptat sa aiba venituri si mai mari, plus clienti mai multi.