Apple face o Surprinzatoare Schimbare in iPhone 14 in Anul 2022

Apple Surprinzatoare Schimbare iPhone 14 Anul 2022

iPhone 14 este anuntata ca o serie de telefoane care va veni cu schimbari uriase in comparatie cu modelele actuale, iar unele dintre ele incep sa fie dezvaluite pentru fanii Apple care se uita cu interes la ce anume ar urma sa prezinte compania Apple pentru toata lumea in cursul toamnei anului 2022.

Intreaga serie de telefoane iPhone 14 ar urma sa fie lansata cu noutati majore pentru toata lumea, insa conform unui zvon din Coreea de Sud, modelele Pro ar trebui sa vina cu nu mai putin de 8 GB RAM pentru clienti, o crestere in raport cu cei 6 GB RAM oferiti in modelele iPhone 13 Pro de acum.

Cresterea memoriei RAM pentru modelele Pro din seria iPhone 14 nu ar fi tocmai o surpriza, iar asta pentru ca Apple ofera de obicei in aceste modele cea mai mare cantitate de memorie RAM dintre toate, dar e surprinzator ca o face atat de repede, insa concurenta o forteaza sa tina pasul.

Samsung GALAXY S22 ar fi seria de telefoane care ar forta compania Apple sa integreze in modelele Pro, si pana la urma clientii sunt cei care au cel mai mult de castigat de pe urma schimbarilor de acest gen facute pentru telefoanele pe care le vand cei din Cupertino.

iPhone 14 este o serie noua de telefoane care va fi lansata in toamna acestui an de catre cei de la Apple, astfel ca mai avem de asteptat pana cand va fi dezvaluita, deci trebuie sa avem rabdare ca totul sa fie anuntat, probabil si cu o crestere de preturi fata de modelele actuale.