Formula 1: PRESIUNEA Uriasa pentru Max Verstappen si Anuntul Pilotului

Formula 1 PRESIUNEA Uriasa Max Verstappen Anuntul Pilotului

Formula 1 urmeaza sa inceapa in 2022 cu Max Verstappen si Lewis Hamilton in centrul atentiei, iar asta pentru ca ambii piloti inca sunt in centrul controverselor care au legatura cu finalul sezonului anterior, mai ales ca FIA inca nu ofera prea multe detalii despre ea. Avand in vedere ca FIA refuza sa spuna prea multe cu privire la decizia sa legata de finalul sezonului anterior de Formula 1, Max Verstappen considera ca a castigat in mod corect sezonul anterior.

Formula 1 este in mod constant sursa de controverse, dar sezonul anterior a generat foarte multe discutii extrem de serioase cu privire la felul in care ar trebui luate deciziile rapide in timpul curselor de catre directorii lor. Recent Max Verstappen a vorbit despre realizarile sale din Formula 1 din anul anterior, spunand inclusiv la ceea ce se gandea in momentele de final ale cursei din 2021, totul in timp ce directorul Michael Masi lua decizia care il declara castigator.

Max Verstappen afirma ca nici macar tatal sau nu credea ca poate sa-l depaseasca pe Lewis Hamilton in tururile finale ale cursei de la Abu Dhabi, insa el a reusit sa produca unele dintre cele mai mari surprize din Formula 1, dupa cum prea bine stiti deja. Pe de alta parte, Max Verstappen se pregateste pentru noul sezon de Formula 1 in momentul de fata, iar asta pentru ca vrea sa dovedeasca faptul ca si-a castigat titlul din 2021 in mod corect.

“Ce se întâmpla în capul meu? Am spus: „Trebuie să-l depășesc. Există o singură opțiune aici. N-am de gând să termin pe al doilea. Apoi ai două linii drepte foarte lungi și, la a doua în care Lewis s-a întors la mine, am simțit piciorul vibrând. Nu l-am putut controla pentru că mușchiul avea un spasm. Piciorul meu pe ultimul sector era așa.

S-a făcut complet. Încă o tură și nu aș fi putut să termin cursa așa. Nivelurile de stres au fost atât de ridicate în ultima tură încât, probabil, corpul tău reacționează la asta. Dar nu poți renunța. Am avut un sezon foarte bun și cred că chiar l-am meritat. Am avut și eu cu adevărat ghinion. Oamenii își amintesc întotdeauna ultima cursă, dar, dacă te uiți la întregul sezon, campionatul ar fi trebuit să fie decis mult mai devreme.”

Formula 1 poate sa puna presiune foarte mare pe pilotii care concureaza pe circuitele din intreaga lume, iar in cazul lui Max Verstappen lucrurile sunt cu atat mai complicate in aceasta perioada pentru ca trebuie sa dovedeasca faptul ca nu a castigat titlul anterior in mod gresit. Aceasta presiune ar putea afecta performantele pe care Max Verstappen le-ar putea avea in acest sezon de Formula 1, iar Lewis Hamilton ar putea profita pentru a-si castiga cel de-al optulea titlu.

Formula 1 va incepe la jumatatea lunii martie cu o cursa la Abu Dhabi, locatia in care s-a terminat atat de controversat sezonul anterior, asa ca va fi extrem de interesant de vazut com se vor desfasura curslee in contextul rivalitatii actuale dintre piloti.