BCR Romania: Anuntul OFICIAL pentru Clienti, ce Modificari sunt Facute

BCR Romania Anuntul OFICIAL Clienti Modificari Facute

BCR Romania a anuntat in mod oficial noi schimbari importante pentru clientii din toata Romania, iar despre ele trebuie sa stie toti cei care folosesc serviciile bancii in momentul de fata la nivelul intregii tari, mai ales ca ele sunt si foarte bune. Mai exact, cei de la BCR Romania au actualizat aplicatia George pe care o ofera pentru clientii cu telefoane iPhone si Android care folosesc sistemul de banking inteligent pentru a-si administra conturile.

BCR Romania spune ca in cadrul aplicatiei George este disponibila acum o noua interfata pentru iPhone si Android, astfel ca ar trebui sa beneficem in primul rand de o experienta vizuala imbunatatita multumita acestei actualizari. Mai mult decat atat, performantele pe care aplicatia George pentru IPhone si Android le ofera ar trebui sa fie imbunatatite, cei de la BCR Romania facand aceasta imbunatatire in mod constant pentru oameni.

BCR Romania: Anuntul OFICIAL pentru Clienti, ce Modificari sunt Facute

BCR Romania spune deasemenea ca vizualizarea unui produs de asigurare, inclusiv pentru cele de asigurare de viata, este acum posibila direct din interfata George, inclusiv prin interfata imbunatatita care a fost creata pentru aplicatie. Mai mult decat atat, aplicatia George a celor de la BCR Romania are un meniu special care ne permite sa vedem limitele de tranzactionare pentru cardurile noastre, dar si pentru generarea de extrase de cont cu toate tranzactiile.

BCR Romania ofera de acum posibilitatea de a descarca extrase de cont, sau doar confirmari pentru tranzactii, facute cu maxim 3 luni de zile in urma, deci totul poate fi facut direct de pe telefoanele noastre incepand cu aceasta noua actualizare. BCR Romania a implementat toate aceste schimbari pentru oricare dintre utilizatorii cu telefoane iPhone si Android care-I folosesc serviciile in aceasta perioada, deci nu trebuie sa instalati aplicatia pentru a beneficia de tot.

BCR Romania distribuie aplicatia George pentru iPhone si Android prin intermediul App Store si Google Play Store, astfel ca este important sa faceti descarcarea exclusiv de acolo, si nu din alte magazinele de aplicatii terte.