WhatsApp: Notificarea OFICIALA pentru Europenii cu iPhone si Android

WhatsApp Notificarea Oficiala Europenii iPhone Android

WhatsApp a inceput sa le trimita utilizatorilor sai din intreaga lume o noua notificare oficiala despre care ar trebui sa stie toti utilizatorii de telfeoane iPhone si Android in momentul de fata, iar asta pentru ca face o schimbare extrem de serioasa. Mai exact, in urma cererilor facute de catre Comisia Europeana pentru cei de la WhatsApp in ideea punerii in acord a termenilor si conditiilor de folosire a platformei cu legislatia europeana, sunt facute noi schimbari pentru noi.

WhatsApp ii anunta pe toti utilizatorii din Europa despre faptul ca a schimbat politica de confidentialitate pentru utilizatorii din Europa la cererea Comisiei pentru protectia datelor din Irlanda, iar masura are impact pentru noi toti. WhatsApp spune ca prima dintre modificarile facute pentru explicatiile oferite privind politica de confidentialitate are legatura cu modul in care platforma foloseste datele pe care le inregistreaza de la utilizatorii sai.

WhatsApp: Notificarea Oficiala pentru Europenii cu iPhone si Android

WhatsApp Notificarea Oficiala Europenii iPhone Android decizie

WhatsApp spune ca ofera explicatii mai detaliate cu privire la modul in care sunt folosite datele, modul in care sunt colectate datele folosite, dar si motivul pentru care sunt stocate datele noastre in serverele sale, plus cand anume sunt sterse. In continuare, cei de la WhatsApp spun ca ofera mai multe informatii cu privire la motivele din cauza carora sunt transferate datele noastre din serverele sale din Europa in servere din diverse alte regiuni de pe glob.

WhatsApp ofera platforma sa la nivel global, iar datele pot fi transferate in servere din alte zone de pe glob, in general pentru a fi accesate mai rapid, noi explicatii fiind oferite cu privire la aceste decizii, dar si modul in care datele sunt protejate de catre companie. Temeiurile legale pentru prelucrarea datelor pe care WhatsApp le inregistreaza si stocheaza in serverele sale sunt deasemenea explicate mai clar in politica de confidentialitate a platformei incepand de acum.

WhatsApp are toate aceste detalii noi disponibile in cadrul unei pagini speciale de pe website-ul sau, asa ca daca sunteti interesati sa aflati mai multe in legatura cu ele, e bine sa mergeti acolo pentru a vedea toate informatiile despre care ar trebui sa stiti.