Kaufland: Mesajul Oficial, ce da GRATUIT pentru Clientii Romani de Azi!

Kaufland Mesajul Oficial GRATUIT Clientii Romani Azi

Kaufland le-a pregatit romanilor pentru weekend o noua surpriza uriasa, iar asta pentru ca a decis sa ofere gratuit pentru oameni ceva de care oricare dintre ei pot sa profite in aceasta perioada, si ceva de care ar trebui sa profite oricine chiar acum. Mai exact, cei de la Kaufland s-au gandit ca nu ar fi o idee rea sa le ofere romanilor posibilitatea de a castiga 3 vouchere in valoare de 500 de LEI fiecare pentru cumparaturi in oricare dintre magazinele sale.

Kaufland a pornit aceasta promotie speciala in ideea de a afla de la romani care sunt persoanele cu care ar fi dispuse sa mearga la cumparaturi pentru a primi ajutor cu orice au nevoie de cumparat, iar ideea in sine este extrem de buna. Dupa cum puteti vedea si in mesajul de mai jos, publicat de catre cei de la Kaufland, lantul de hypermarket-uri le cere romanilor sa tag-uiasca in comentarii pe Facebook persoanele cu care ar merge la cumparaturi in magazinele sale.

Kaufland: Mesajul Oficial, ce da GRATUIT pentru Clientii Romani de Azi!

Kaufland nu organizeaza prea des promotii de acest gen in Romania, astfel ca aceasta este o ocazie foarte buna pentru a incerca sa castigati suficienti bani pentru a cumpara cam orice doriti din magazinele din toata Romania. Pentru a participa la promotia pe care cei de la Kaufland o organizeaza in momentul de fata nu trebuie sa aveti si un Kaufland Card facut de catre compania din Romania, dar e posibil sa fie nevoie de el pentru a cheltui banii.

Kaufland nu este singurul lant de hypermarket-uri care are promotii in mod constant pentru clientii din toata Romania, dar nu toate ofera vouchere, chiar si de valori mai mici, in cadrul unor campanii de acest gen, care sa fie desfasurate pentru oameni. Vestile sunt totusi foarte bune, iar asta pentru ca promotia pe care o avem acum disponibila este una ditnre cele mai interesante, si merita sa profitati de ea inainte sa dispara pentru a nu regreta ca nu ati facut-o.

Kaufland are in mesajul de mai sus detaliile principale ale promotiei, iar regulamentul explica foarte bine ceea ce ar trebui sa stie oricare dintre cei care decid sa profite de voucherele care sunt oferite pentru noi toti acum.