WhatsApp: SECRETUL Dezvaluit in Aplicatia pentru Android si iPhone

WhatsApp SECRETUL Dezvaluit Aplicatia Android iPhone

WhatsApp continua seria schimbarilor importante despre care ar trebui sa stie toti cei care folosesc aplicatia din iPhone si Android, iar noutatile sunt pe masura asteptarilor foarte multor oameni care asteapta de foarte multa vreme in aplicatie. Mai exact, cei de la WhatsApp au deics intr-un final sa faca modificari pentru modul in care sunt afisate imaginile de preview pentru documentele si clipurile video trimise ca si documente in conversatiile pe care le avem.

WhatsApp le permite utilizatorilor sa trimita fisierele multimedia in acest mod catre alte persoane prin conversatii pentru a conserva calitatea acestora, ea fiind in mod normal redusa prin procesul de “compresie” in momentul in care sunt expediate. Pozele si clipurile video au calitatea redusa prin procesarea facuta in serverele WhatsApp cand sunt trimise in conversatii, iar ast apentru ca ele sa aiba dimensiuni cat mai mici si sa fie transferate mai rapid intre oameni.

WhatsApp: SECRETUL Dezvaluit in Aplicatia pentru Android si iPhone

WhatsApp SECRETUL Dezvaluit Aplicatia Android iPhone documente

WhatsApp face acest lucru in mod constant pentru continutul multimedia pe care il transferam, iar asta inseamna reducerea rezolutiilor pozelor, dar si a calitatii, totul pentru ca in final acel element sa aiba dimensiuni cat mai mici in final. Reducerea dimensiunilor acestui tip de fisiere inseamna mai putin trafic de internet consumat cand ele sunt transferate prin WhatsApp, dar si mai putin spatiu ocupat in telefoanele in care ele ajung, ideea de baza fiind una foarte interesanta.

WhatsApp isi schimba intr-un final strategia in ceea ce priveste aceste fisiere, astfel ca acum imaginile de preview pentru aceste tipuri de expedieri, deci vom vedea ca acel document este de fapt o poza, iar denumirea acesteia este deasemenea afisata. Multumita acestei schimbari cei de la WhatsApp ne ajuta sa vedem mai clar ceea ce ne este trimis, desigur fara a vedea si o previzualizare pentru respectiva imagine, ceva ce ar fi fost totusi de mare ajutor.

WhatsApp mai are si multe alte schimbari importante pregatite pentru toata lumea in aceasta perioada, asa ca ramane sa vedem ce anume va fi dezvaluit in mod oficial pentru noi toti in perioada urmatoare de la compania americana.