BRD Romania: Schimbarile Oficiale Anuntate Clientilor Romani

BRD Romania Schimbarile Oficiale Anuntate Clientilor Romani

BRD Romania are vesti grozave pentru clientii sai din toata Romania astazi, iar asta pentru ca a decis sa le dezvaluie o serie d enoutati pe care le ofera in momentul de fata daca ii folosesc serviciile. Mai exact, cei de la BRD Romania ii anunta pe clientii din toata tara in legatura cu faptul ca aplicatia YOU a fost actualizata, o noua versiune pentru telefoanele cu sistem de operare iPhone si Android fiind disponibila chiar acum, daca sunteti interesati sa o instalati.

BRD Romania spune ca in noua versiune a aplicatiei sale afiseaza de acum inforamtii despre conturile curente care sunt disponibile in LEI, EURO, sau lire sterline, astfel ca puteti vedea acolo rapid informatiile. In continuare, putem sa vizualizam in aplicatia YOU a celor de la BRD Romania inclusiv conturile de economii in LEI, fara ca o suma minima sa fie disponibila in cadrul acestora, daca suntem interesati sa facem un asemenea cont de economii la un moment dat.

BRD Romania: Schimbarile Oficiale Anuntate Clientilor Romani

BRD Romania spune deasemenea ca aplicatia YOU este capabila sa afiseze deasemenea inforamtii despre depozitele cu termen fix care sunt facute in LEI si dolari, totul direct din telfeoanele noastre. Incepand cu aceasta actualizare, aplicatia celor de la BRD Romania ne permite deasemenea sa cream conturi simple, de economii, sau conturi cu termen fix, totul direct din telefoanele noastre, in doar cateva secunde, fara chiar atat de multe batai de cap, in final.

BRD Romania le transmite celor care sunt imputernici la conturi ca pot deasemenea sa deschida, sau sa inchida depozite cu termen fix, astfel ca nu doar titularii conturilor au aceasta posibilitate. Actualizarile pe care cei de la BRD Romania le ofera pentru conturi in momentul de fata vin dup ce in alte aplicatii ale altor banci din Romania ele sunt oferite de ceva vreme, asa ca era normal sa le vedem disponibile inclusiv aici, ceea ce desigur ca e o veste grozava.

BRD Romania mai pregateste si alte noutati foarte interesante pentru aplicatia YOU, disponibila in App Store si Google Play Store, iar doar de acolo ar trebui sa o descarcati daca sunteti interesati de ea.