Vaccinarea Impotriva Coronavirus Atrage tot mai Putini Romani

Vaccinarea Impotriva Coronavirus Atrage Putini Romani

Vaccinarea impotriva Coronavirus atrage tot mai putini romani in momentul de fata, autoritatile din tara noastra confirmand acest lucru, dar spunand totusi ca ea este importanta pentru prevenirea formelor grave ale bolii in momentul de fata.

“Da, cam stăm. Tot mai puține persoane aleg să se vaccineze, cu toate că studiile arată eficiența vaccinării împotriva formelor moderate și severe, spitalizării și decesului.

Un mesaj primit în grupul PRO Vaccinare:

“RO Vaccinare, eliminați urgent gratuitatea vaccinului. Nu se mai justifică. Cine nu și-a făcut până acum, să plătească dacă vrea protecție. Toți oamenii, vaccinați sau nevaccinați, să primească tratament corespunzator în centrele de tratament, nu în spitale, unde ar trebui să ajungă numai cazurile foarte grave.

CNAS să deconteze tratamentele numai a celor ce au luat măsuri de prevenție (vaccinare, să nu aibă amenzi pentru nerespectarea normelor sanitare etc.), iar ceilalți să primească factura la externare.” Cristian A.

Cristian, vaccinarea este gratuită și avem centre de tratament.

Din păcate, încă avem foarte mulți români internați în spitale. Sunt peste 10.000, din care 1.117 la terapie intensivă. 86.8% (970) din cei internați la terapie intensivă sunt nevaccinați.

Mai sunt persoane care pot afirma că vaccinarea nu este eficientă?”