Carrefour: Oficial, ce da GRATUIT Clientilor din Romania de Acum

Carrefour Oficial GRATUIT Clientilor Romania Acum

Carrefour continua anunturile excelente pentru clientii din toata Romania in aceasta perioada, iar asta pentru ca i-a notificat pe romanii din tara cu privire la ceea ce le este oferit grautit chiar in acest moment, daca decid sa profite de promotii. Conform celor de la Carrefour, in aceasta perioada este in plina desfasurare o promotie speciala in baza careia clientii din Romania pot castiga 30 de vouchere de cumparaturi in valoare de 300 de LEI fiecare.

Carrefour organizeaza o promotie speciala impreuna cu La Festa, iar premiile sunt oferite in cadrul campaniei Act for Good, care se desfasoara prin aplicatia lantului de hypermarket-uri, deci oricine o are poate sa profite de ceea ce este disponibil. In cadrul aplicatiei celor de la Carrefour sunt oferite mai multe detalii cu privire la modul in care romanii pot castiga oricare dintre cele 30 de vouchere care au valoare de 300 de LEI, deci puteti afla de acolo tot.

Carrefour: Oficial, ce da GRATUIT Clientilor din Romania de Acum

Carrefour are aceasta promotie in derulare exclusiv pentru clientii din Romania care au aplicatia sa instalata in telefoanele iPhone si Android, si care au un cont activ in cadrul ei pentru a putea beneficia de voucherele care ne sunt puse la dispozitie. Decizia celor de la Carrefour de a oferi vouchere de cumparaturi de acest gen nu ar trebui sa surprinda in vreun fel, iar asta pentru ca de-a lungul timpului compania a avut o varietate de promotii importante.

Carrefour a creat campania Act for Good pentru a le oferi romanilor posibilitatea de a beneficia de o varietate de promotii speciale, dar si de a oferi ceva in timp ce fac cumparaturile in oricare dintre magazinele din toata Romania. Aceasta campanie are o varietate de oferte disponibile exclusiv in cadrul aplicatiei Carrefour pentru telefoanele iPhone si Android, asa ca e obligatoriu sa o instalati pentru a benficia de tot, chiar si de posibilitatea de a castiga aceste vouchere.

Carrefour isi distribuie aplicatia in mod gratuit prin intermediul App Store si Google Play Store, asa ca ar trebui sa o descarcati exclusiv de acolo pentru a nu risca sa instalati o aplicatie malitioasa in telefoanele voastre.