DACIA Logan: Noi Vesti PROASTE pentru Masinile Companiei Romanesti

DACIA Logan Noi Vesti PROASTE Masinile Companiei Romanesti

DACIA Logan este de departe cea mai populara masina din Romania in ultimii ani de zile, cei de la DACIA reusind sa acapareze interesul tuturor romanilor cu masinile din aceasta gama, iar anul 2022 a inceput intr-o “nota” similara, cu multe inmatriculari. Desi inmatricularile DACIA Logan au crescut substantial in Romania in prima luna din 2022, comparativ cu aceeasi perioada din 2021, inca exista probleme foarte mari pentru cei de la DACIA.

DACIA Logan inca are parte de timpi de livrare foarte “tarzii” la DACIA din cauza lipsei de semiconductori, o problema care pare sa continue serios si in cursul anului 2022, in ciuda eforturilor majore pe care compania le tot depune. In primele zile ale lunii februarie, productia DACIA Logan, dar si a altor modele, a fost intrerupta in repetate randuri, totul pentru ca nu au existat suficiente piese pentru masinile care trebuiau sa fie asamblate.

DACIA Logan: Noi Vesti PROASTE pentru Masinile Companiei Romanesti

DACIA Logan a avut intr-o zi din aceasta luna si o perioada de productie chiar in weekend, insa aceasta a fost o singura exceptie dupa mai multe zile in cadrul carora productia a fost oprita in uzina de la Mioveni, ceva ce desigur ca este o problema. Din pacate, cei de la Renault si DACIA au anuntat inca de pe la finalul anului 2021 faptul ca vor exista in continuare probleme cu productia masinilor, iar DACIA Logan nu este singura “victima”, din pacate.

DACIA Logan este totusi o problema mai mare pentru cei de la DACIA deoarece masina este vanduta in cantitati mari in Romania, si diverse alte tari din Europa, deci e nevoie de acoperirea cererii generate de catre clienti, ceva ce nu e totusi chiar atat de simplu. Chiar daca DACIA Logan este o masina fara foarte multe dotari importante, exista totusi nevoie de multe componente care sunt produse tot mai greu, iar vanarile din 2022 ar putea fi afectate simtitor din cauza acestei probleme.

DACIA Logan va avea cu siguranta productia imbunatatita in viitor, insa nimeni nu stie cand anume problema disponibilitatii semiconductorilor nu va mai fi una la fel de mare, si nu doar pentru DACIA, ci si pentru alti producatori auto.