Formula 1: Anuntul OFICIAL pentru Max Verstappen in Lupta cu Hamilton

Formula 1 Anuntul OFICIAL Max Verstappen Lupta Hamilton

Formula 1 a avut in ultimele zile o serie de foarte importante decizii anuntate in mod oficial pentru mai toate echipele si toti pilotii, insa astazi aflam si o hotarare oficiala care are legatura cu Max Verstappen, castigatorul sezonului trecut al competitiei. Mai exact, Max Verstappen urmeaza sa debuteze in noul monopost de Formula 1 al celor de la Red Bull in cadrul sesiunilor de teste din pre-sezon, care vor avea loc la Barcelona.

Formula 1 nu incepe inainte ca pilotii sa aiba ocazia de a testa noile monoposturi in sesiuni care desigur ca sunt prezentate si publicului, iar Max Verstappen va putea sa-si arate indemanare in cadrul tururilor pe care le va face la Barcelona cu noul monopost al Red Bull. Maine urmeaza sa aiba loc primele tururi de test pe circuitul de Formula 1 din Barcelona, iar separat de Max Verstappen si Redbull, cei de la Williams, Aston Martin sau Hass, au confirmat deasemenea prezenta.

Formula 1: Anuntul OFICIAL pentru Max Verstappen in Lupta cu Hamilton

Max Verstappen vine dupa o victorie foarte controversata in ultimul sezon de Formula 1, cea care i-a adus si titlul mondial in fata lui Lewis Hamilton, insa pilotul britanic va avea cu siguranta foarte multe de demonstrat in cadrul noului sezon. Avand in vedere toate modificarile facute pentru monoposturi ca parte a noilor reguli impuse de catre FIA, cursele de Formula 1 vor fi mai interesante anul acesta, iar Max Verstappen va dori sa-si apere cu siguranta titlul castigat anul trecut.

Formula 1 va incepe abia peste mai putin de o luna, insa fanii lui Max Verstappen vor avea ocazia de a-si vedea pilotul favorit in spatele volanului chiar in cursul zilei de maine, cand va incepe sa testeze pe circuitul din Barcelona noua masina a Red Bull. Cel mai probabil vor fi cateva tururi de pista care nu vor duce la o fortare prea mare a masinii, insa Max Verstappen va incerca cel mai probabil sa faca putin spectacol inainte de a incepe oficial cursele de Formula 1, in martie.

Formula 1 are un program foarte incarcat in anul 2022, dar si foarte multe schimbari implementate, astfel ca va fi foarte interesant de vazut ce fel de impact vor avea toate acestea asupra modului in care se vor desfasura cursele, si cat de multumiti vor fi fanii.