BRD Romania: Mesajul OFICIAL pentru Toti Clientii, de ce sunt Atentionati

BRD Romania Mesajul OFICIAL Toti Clientii Atentionati

BRD Romania le transmite clientilor un extrem de important mesaj despre care ar trebui sa stie toti romanii, iar asta pentru ca vorbim despre o problema foarte serioasa pe care toti ar trebui sa o aiba in vedere. Mai exact, cei de la BRD Romania le explica tuturor clientilor din Romania 4 metode prin care datele cardurilor lor pot fi furate de catre persoanele rau intentionate, metodele fiind unele dintre care au avut succes de-a lungul timpului, din pacate.

BRD Romania spune ca prima metoda prin care se incearca furtul acestor date este reprezentata de atacurile de tip phishing, cele prin care oamenii sunt pacaliti sa-si cedeze informatiile. De obicei, atacurile de acest gen sunt desfasurate prin email, retelele de socializare, sau chiar SMS, iar BRD Romania le-a spus clientilor in repetate randuri sa nu dea crezare informatiilor care le sunt trimise prin aceste medii pentru ca ele ar putea fi complet false.

BRD Romania: Mesajul OFICIAL pentru Toti Clientii, de ce sunt Atentionati

BRD Romania Mesajul OFICIAL Toti Clientii Atentionati clonare

BRD Romania vorbeste si despre fraudele de tip “scam”, adica inselatoriile prin care o persoana isi prezinta o identitate falsa pentru a convinge oamenii sa isi cedeze datele cardurilor, fara sa stie. Skimming este una dintre cele mai vechi si mai folosite metode de furt a datelor cardurilor, iar aici BRD Romania vorbeste despre dispozitivele care pot citi datele cardurilor atunci cand sunt introduse in bancomate cu dispozitive de acest gen, sau cand vanzatorii magazinelor au unele speciale la case.

BRD Romania vorbeste despre aceasta metoda de furt a datelor cardurilor pentru ca ea este folosita extrem de des pentru a prelua informatiile celor care cumpara fizic produse, sau scot bani din bancomate. In final, cei de la BRD Romania vorbesc si despre malware, adica software care infecteaza telefoanele si PC-urile, preia datele de logare in platformele de internet si mobile banking, si le ofera hackerilor acces la acestea pentru a face orice vor.

BRD Romania are pe website-ul sau toate informatiile importante cu privire la furtul datelor cardurilor, asa ca e bine sa fiti atenti la ceea ce se spune pentru a sti cum anume va puteti proteja.