WhatsApp: Modificarea SECRETA din iPhone si Android pentru Utilizatori

WhatsApp Modificarea SECRETA iPhone Android Utilizatori

WhatsApp va lansa pentru iPhone si Android o noua schimbare importanta la care lucreaza in secret in momentul de fata, schimbarea fiind una care va aduce in sfarsit ceva foarte util pentru noi toti, ea fiind pregatita pentru lansare in viitor. Mai exact, cei care folosesc WhatsApp vor avea posibilitatea de a controla mai usor cine le vede povestile publicate prin sectiunea dedicata din cadrul aplicatiei pentru telefoane si tablete, imaginea de mai jos fiind cat se poate de sugestiva.

WhatsApp va implementa o noua scurtatura care va deveni vizibila in partea inerioara a meniului prin care putem vedea, sau publica, povesti, dar si in interfata care ne permite sa partajam pozele si clipurile video din terminalele noastre. Schimbarea pe care WhatsApp vrea sa ne-o ofere ne permite sa vedem in interfata pentru filtrarea contactelor care vad povesti si informatii detaliate cu privire la numarul de persoane excluse, sau incluse.

WhatsApp: Modificarea SECRETA din iPhone si Android pentru Utilizatori

WhatsApp Modificarea SECRETA iPhone Android Utilizatori intimitate

WhatsApp integreaza totusi pentru prima oara scurtatura care ofera posibilitatea de a accesa mult mai usor aceste optiuni pentru partajarea statusurilor de acest gen doar catre persoanele pe care le desemnam noi pentru a vedea acest tip de continut. WhatsApp are de ceva vreme optiuni pentru a alege cine vede, sau nu, statusurile pe care le publicam, asa ca aceasta schimbare nu ar trebui sa vina ca vreo mare surpriza pentru noi in momentul de fata.

WhatsApp lucreaza inclusiv la modificari pentru interfetele care ne permit sa editam pozele si clipurile video inainte de a le expedia catre cineva, astfel ca inclusiv acolo vom avea mai multe optiuni disponibile pentru a filtra destinatarii. In baza acestor optiuni speciale, cei de la WhatsApp ne ajuta sa ne asiguram ca nu oricine va putea vedea tot ceea ce publicam noi in cadrul platformei de mesagerie, ceva ce desigur ca este oferit si de catre altele similare.

WhatsApp mai are in lucru si multe alte schimbari importante despre care ar trebui sa stie oricine in momentul de fata, asa ca e bine sa fiti pregatiti pentru imbunatatiri majore, si multe surprize, in viitor pentru iPhone si Android.