DACIA Logan 3: Decizia Anuntata OFICIAL, ce Vesti Proaste Vin pentru Clienti

DACIA Logan 3 Decizia Anuntata OFICIAL Vesti Proaste Clienti

DACIA Logan 3 este iar vizata de vesti proaste pentru clientii care sunt interesati sa cumpere acest model de masina, iar asta pentru ca o decizie majora luata de catre DACIA va dezamagi multa lume. Presa din Franta ne spune ca preturile pentru Sandero sunt deasemenea crescute de catre brand-ul romanesc, la doar o zi dupa ce am aflat ca Duster se scumpeste, iar DACIA Logan 3 ar putea avea parte deasemenea de cresteri de preturi din pacate.

DACIA Logan 3 este una dintre cele mai ieftine masini pe care le poate cumpara cineva in momentul de fata, iar asta in ciuda faptului ca masina ofera totusi o varietate de dotari pentru clienti. Din pacate, se pare ca planurile de viitor ale celor de la DACIA nu prea includ si vesti bune pentru DACIA Logan 3, sau alte modele, iar asta pentru ca Sandero va fi scumpita cu 300 – 500 de euro, modelul cel mai ieftin al gamei urmand a avea pretul crescut cel mai mult.

DACIA Logan 3: Decizia Anuntata OFICIAL, ce Vesti Proaste Vin pentru Clienti

DACIA Logan 3 inca nu a avut anuntata vreo schimbare de pret, dar daca Duster si Sandero 3 au avut anuntate scumpiri, e de asteptat ca si pentru sedan sa fie anuntat ceva similar la un moment dat. Sandero 3 scumpita cu 300 – 500 de euro reprezinta o modificare majora, si nici macar nu este prima, ci doar una dintr-un lant de scumpiri facute din momentul lansarii, ceva ce pentru DACIA Logan 3 s-ar putea intampla deasemenea, chiar daca masina a fost gandita ca una accesibila.

DACIA Logan 3 este livrata greu de catre cei de la DACIA din cauza problemelor mari generate de catre lipsa de semiconductori, insa cei de la Renault cauta si profit mai mare de pe urma masinilor pe care le vinde. Avand in vedere ca DACIA Logan 3 este un tip de masina gandita pentru persoanele cu venituri reduse, la fel ca si Sandero 3, sau Duster, orice fel de crestere de acest gen poate fi insemnata pentru unii dintre cei care vor o masina de doar 10.000 de euro, de exemplu.

DACIA Logan 3 este vanduta in momentul de fata in Romania, si este cel mai popular model de pe piata, in timp ce in Europa nu este disponibila in chiar toate tarile, as acum se intampla cu Duster.